phishing

DASK’tan Afyonkarahisar AFAD’a 25 bin TL ödül

DASK’tan Afyonkarahisar AFAD’a 25 bin TL ödül

DASK’tan Afyonkarahisar AFAD’a 25 bin TL ödül
21 Mart 2016 - 18:09

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Doğal Afetler Sigortaları Kurumu (DASK) gerçekleştirdiği “Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor” isimli yarışma içi hazırladığı projesi ile Türkiye üçüncüsü oldu.

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, DASK’ın Türkiye genelinde deprem bilincini geliştirmek ve zorunlu deprem sigortası uygulamasını yaygınlaştırmak amacıyla 81 il’e yönelik düzenlediği “Şehirler Yarışıyor, Sigortalılar Kazanıyor” adlı yarışmaya ‘Kafanı Kaskla, Evini DASK’la Koru’ Projesi ile katıldı. Seçici kurul, Vali Hakan Yusuf Güner’in katkılarıyla proje hazırlanan ‘Kafanı Kaskla, Evini DASK’la Koru’ Projesini Türkiye üçüncülüğüne layık gördü.  

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüze yarışma sonunda 25 bin TL tutarında arama kurtarma ödülü verilmiştir. İlimizde afet ve acil durum duyarlılığının geliştirmesinde aktif bir şekilde projeli çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir” ifadelerine yer verildi.●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum