phishing

CHP’nin İGM’de hedefi en az 2 üye

CHP’nin İGM’de hedefi en az 2 üye

CHP’nin İGM’de hedefi en az 2 üye
26 Şubat 2019 - 22:52


 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, CHP’nin Afyonkarahisar merkez ilçeden en az 2 İl Genel Meclisi Üyesi çıkaracağını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Burcu Köksal, İl Başkanı Nevzat Ercan ile İl Genel Meclisi (İGM) Adayları; Yusuf Onur Seçme, Kemal Doğan, Ozan Kızılırmak, Mukaddes Şimşek, Ali Şakir Öztürk, Süheyla Demir, Mahmut Öncel, Necati Çavdar Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’u ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Başkan Küçükkurt söz alarak, “Seçim sürecinde tüm siyasi partilerimizde olağanüstü bir yoğunluk var. Bu yoğunluk içerisinde biz basın mensuplarına vakit ayıran sayın vekilimize ve parti yönetimine teşekkür ediyoruz. Tüm adaylarımıza seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
 
“KENDİMİZİ SEÇİMİN ORTASINDA BULDUK”
Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Nevzat Ercan, en az iki İGM üyesi hedeflediklerini söyledi. Halkın CHP’ye bir teveccühü olduğunu belirten Ercan, “Biz 4,5 aydır yönetimdeyiz. Kendimizi seçimin ortasında bulduk. Adaylarımızı belirleme noktasında başarılı bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz. İl Genel Meclisi’nde iddiamız yoktu. Fakat şimdi gerçekçi konuşmak gerekirse en az 2 üye çıkarmayı hedefliyoruz. Bugünkü hükümetten bunalan insanlarımızın teveccühü partimize yöneliktir. Bunu iyi bir çalışma ile İl Genel Meclisi’nde 2 adayımızı meclise göndermek istiyoruz. CHP olarak Afyonkarahisar’da güzel bir seçim geçireceğiz. Martın sonu bahar diyorum.” dedi.
 
“BASIN DESTEĞİNİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise basın desteğini seçim sürecinde yanlarında görmek istediklerini ifade etti. Köksal, “Arkadaşlarımıza güveniyoruz. Hepsi birbirinden değerlidir. En az iki tane İl Genel Meclisi Üyemizle Afyonkarahisar merkezimizi mecliste temsil etmeyi hedefliyoruz. Buna inanıyoruz. Bu bağlamda basının gücü yadsınamaz. Basın desteği önemli. Sizleri seviyoruz ve önemsiyoruz. Basın desteğini de tüm seçim çalışmaları boyunca yanımızda hissetmek istiyoruz. Onun içinde başlangıç ziyaretlerimize basından başlamak istedik. Hem arkadaşlarımızı tanıtmak, hem sizin desteğinizi önemsediğimizi göstermek için buradayız.” ifadesini kullandı.
 
“BUNALAN BİR HALK KİTLESİ VAR”
Köksal, bunalan bir halk kitlesinin olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: “Martın sonu bahar olacak. Afyonkarahisar’dan inanılmaz bir ivme var. AKP’den rahatsız olan vatandaşlarımız çok fazla. Geçmişte oy veren bugün vermeyeceğini söyleyen, esnaf olarak para kazanamadıklarını, iş arayıp da bulamadıklarını söyleyen çok fazla vatandaşımız var. Bu bunalan halk kitlesi sandıkta AKP’ye gerekli dersi verecektir. Buna inanıyoruz. Sandıkta çiçekler açacak, Afyonkarahisar’da derman belediyeciliği getireceğiz.” şeklinde konuştu.
 
“İSMAİL KUMARTAŞLI KAYGI HİSSETMİŞ OLMALI”
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın İYİ Parti’den İGM adayı gösterilmesini değerlendiren Köksal, “Türkiye’nin başka yerlerinde de şehit ve gazi aileleri dernek başkanlarının aday olduğu bilgisine ulaştım. Başka şehirlerde de değişik siyasi partilerden belediye ya da il genele aday olanlar var. Onlar dernekteki görevlerinden ayrılmamışlar. Derneklerinin iç tüzükleri neye elveriyorsa onu yaparlar. Yasal bir engel yoksa İsmail Bey’de istediği partide istediği şekilde siyaset yapabilir. Tercihlere saygı duyurmak gerekiyor. Demek ki bu ülkenin kurtuluşu açısından Cumhuriyet açısından, bir kaygı hissetmiş olmalı. Bugüne kadar şehit yakınları ve gaziler hakkında pek çok yanlış uygulama oldu. Eksiklikler var. Biz bunu CHP olarak zaman zaman dile getirdik. Demek ki İsmail Bey’de şehit yakınları ve gaziler hakkında yapılan yanlış uygulamaları, eksikleri en iyi bilen bir kişi olarak bu böyle bir yola girmiş. Kendisine başarılar diliyoruz.” diye konuştu.
 
Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum