phishing

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı : Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine inanıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı : Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine inanıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı : Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine inanıyoruz
28 Mayıs 2020 - 21:29

 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine inanıyoruz"dedi.
Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı, 4 saat sürdü.
Koronavirüs salgını sebebiyle dokuzuncu kez videokonferans yöntemiyle yapılan toplantıda, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından açıklama yaptı. Açıklamadan öne çıkanlar şöyle:
 
"İş dünyamızın yanında olmayı sürdüreceğiz"
 
Ülke genelinde 5,5 milyon insanımıza karşılıksız biner lira verdik. Önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımızın ve iş dünyamızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Türkiye'nin salgının önlenmesinde ve can kaybında dünyada örnek alınan bir konuma gelmesi 83 milyon olarak hepimizin ortak başarısıdır. Halkımız yaptığı fedakarlıkların boşa gitmediğinden emin olsun. Hamdolsun milletimizin verdiği destekle bu süreci, hem sağlık hizmetlerimizle hem diğer tedbirlerimizle en az sıkıntıyla geçiren ülkelerin başında geliyoruz.

"Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine inanıyoruz"
Türkiye her alanda parlayan bir yıldız olarak öne çıkıyor. Küresel sistemde çok iyi bir yere geleceğimizin işaretlerini almaya başladık. Kendimize güveniyoruz, halkımıza ve devletimize de güveniyoruz. Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine inanıyoruz. Ülke ve millet olarak birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi dayanışmamızı güçlü tuttuğumuz müddetçe Rabb'im bizlerin önünde nice kapılar açacaktır.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum