phishing

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı : Sancaktepe'de 2 ayda inşa ettiğimiz hastanenin açılışını yarın yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı : Sancaktepe'de 2 ayda inşa ettiğimiz hastanenin açılışını yarın yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı : Sancaktepe'de 2 ayda inşa ettiğimiz hastanenin açılışını yarın yapacağız
28 Mayıs 2020 - 21:14


 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "- Sancaktepe'de 2 ayda inşa ettiğimiz hastanenin açılışını yarın yapacağız. dedi.
Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı, 4 saat sürdü.
Koronavirüs salgını sebebiyle dokuzuncu kez videokonferans yöntemiyle yapılan toplantıda, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da yer aldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından açıklama yaptı. Açıklamadan öne çıkanlar şöyle:
- Ülke genelinde 5,5 milyon insanımıza karşılıksız biner lira verdik. Önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımızın ve iş dünyamızın yanında olmayı sürdüreceğiz. Türkiye'nin salgının önlenmesinde ve can kaybında dünyada örnek alınan bir konuma gelmesi 83 milyon olarak hepimizin ortak başarısıdır. Halkımız yaptığı fedakarlıkların boşa gitmediğinden emin olsun. Hamdolsun milletimizin verdiği destekle bu süreci, hem sağlık hizmetlerimizle hem diğer tedbirlerimizle en az sıkıntıyla geçiren ülkelerin başında geliyoruz.
 
- Bugüne kadar Vefa sosyal destek grupları toplam 6 milyon 240 binin üzerinde talebe cevap verdi.
 
- Türkiye her alanda parlayan vir yıldız olarak öne çıkıyor. Küresel sistemde çok iyi bir yere geleceğimizin işaretlerini almaya başladık. Kendimize güveniyoruz, halkımıza ve devletimize de güveniyoruz. Aydınlık bir geleceğin bizi beklediğine inanıyoruz. Ülke ve millet olarak birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi dayanışmamızı güçlü tuttuğumuz müddetçe Rabb'im bizlerin önünde nice kapılar açacaktır.
 
- Sancaktepe'de 2 ayda inşa ettiğimiz hastanenin açılışını yarın yapacağız.
 
- 27 Mayıs Türkiye'ye darbe virüsünün ilk girdiği tarihtir. Maalesef bu tarihten sonra darbe, cunta, muhtıra, bildiri veya darbe girişimi şeklinde demokrasimize yönelik pek çok saldırıyla karşı karşıya kaldık. Vesayetin ayak oyunlarından darbe teşebbüsüne, terör örgütlerinin saldırılarından ekonomik tetikçiliğe kadar her yol denenmiş ama büyük ve güçlü Türkiye yolculuğumuz engellenememiştir. Menderes ve arkadaşları, ülkemize ve milletimize yaptıkları hizmetlerin bedelini ağır işkencelerle, hakaretlerle hapis yatarak ve idam sehpasına yürüyerek ödemiştir. Milli iradeden güç alarak yönetime gelmek yerine, hala darbelerden, terörden, kaostan, sokak olaylarından medet umanlara milletimiz asla fırsat vermeyecektir. Halka hizmet edenleri idama göndermeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Milletimizin 15 Temmuz'da ortaya koyduğu güçlü irade ve cesaret, Türkiye'de darbeler ve cuntalar, vesayet dönemlerinin inşallah artık kapandığının işaretidir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum