phishing

Büro Memur -Sen 3 Aralık Engelliler Gününde Bir Araya Geldi

Büro Memur -Sen 3 Aralık Engelliler Gününde Bir Araya Geldi

Büro Memur -Sen 3 Aralık Engelliler Gününde Bir Araya Geldi
01 Kasım 2016 - 15:35

Büro Memur -Sen 3 Aralık Engelliler Gününde Bir Araya Geldi

 

Afyonkarahisar Merkez Kent Cafe'de Büro Memur-Sen Engelli Komisyonu tarafından tertiplenen 3 Aralık dünya Engelliler günü nedeni ile kahvatı programı düzenlendi.

Yapılan Programa Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Keskin ve Yönetimi, Afyon Belediyesi Engelliler Meclis Başkanı Mesut Yurt, Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Nilgün Akgün'ün yanı sıra Engelli vatandaşlar katıldı.

Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Keskin programda yaptığı konuşmada ;”‘Ol mahiler ki derya içredir derya bilmez’ sözü ile Rahman olan Allah’ın bizlere bahşettiği sayısız nimetler içinde yüzüp farkında olmadığımız çağımızda farkındalık oluşturmak için burada toplanan Büro Memur-Sen’in kıymetli yönetimi ve değerli misafirlerimiz istişaremize hoş geldiniz.”dedi.

Keskin;”Şu anda özellikle Müslüman coğrafyasında yaşananlara kayıtsız, ilgisiz ve vurdumduymaz kalan dünya insanlığının içine düştüğü merhametsizlik, ruhsuzluk ve körlük engeli yanında yüreği ölmemiş, insanlık sevgisi ile dolu fiziksel yada zihinsel engelli kardeşlerimizin engeli hiç yok hükmündedir. Biraz önce saydığım vurdumduymazlardan biri olan Birleşmiş Milletler 1992 yılında almış olduğu bir kararla 3 Aralık tarihini ‘Uluslararası Engelliler Günü’ olarak tespit etmiştir. Türk –İslam coğrafyasının kadim medeniyetinde ise Abdullah İbni Ümmü Mektum ile somutlaşan, Şefkatli Rabbimizin engellilere muhataplığı ve efendiler efendisi Sevgili Peygamberimizin uygulamaları ile şekillenen, tüm dünyaya örnek ve ibret olacak en üst perdeden vurgu vardır.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum