phishing

Bucaspor harekatında gözler taraftarlarda

Bucaspor harekatında gözler taraftarlarda

Bucaspor harekatında gözler taraftarlarda
23 Kasım 2017 - 17:28 - Güncelleme: 23 Kasım 2017 - 17:29

Bucaspor harekatında gözler taraftarlarda

 

Amedspor karşısında alınan 3 puanı değerlendiren Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Ali Rıza Gürakar, alınan galibiyetin kendilerini sevdirdiğini söylerken, bu galibiyeti kalbinde ve gönlünde Afyonkarahisar ruhu taşıyan herkese armağan etti

 

SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden mor beyazlı ekibimiz Afjet Afyonspor, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda konuk olduğu Amedspor’u 1-0 yenerek, ligdeki puanını 30’a çıkartarak 2’inci sırada yer aldı. Zorlu Amed maçını değerlendiren Başkan Ali Rıza Gürakar, "Ligin iddialı takımları ile maç yapmak her zaman için risk taşır. Ayrıca rakibimiz transfer döneminin bitimine günler kala 6 futbolcu transferi gerçekleştirdi. Bunları da bizim maçta oynattı. Buna rağmen karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldığımız için mutluyuz. Bizi her hafta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti kalbinde ve gönlünde Afyokarahisar ruhu taşıyan herkese armağan ediyorum. Taraftarlarımız bize destek olmaya devam etsin.”

TEK EKSİĞİMİZ GOL

Gürakar, “Bu maçı daha farklı bir galibiyet ile tamamlayabilirdik. Fakat futbolcularımız strese girdi. Karşılaşmanın her iki yarısında da inanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Olmayınca olmuyor işte. Alınan 3 puan bizim için çok önemliydi bunu aldığımız içinde çok mutluyuz. Bu hafta sonunda Bucaspor’u konuk edeceğiz ve saha avantajımızı kullanarak iddiamızı sürdürmek içerisindeyiz. Takımdaki eksiklikleri teknik heyetimizin gidereceğine inanıyoruz. Aradaki farkı açmak adına rakibimiz karşısında tüm gücümüzle oynayacağız” ifadelerine yer verdi.

HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ise, bizim takım için kolay gibi görünen maçlar aslında zordur olduğunun altını çizerek, " Zor olan maçlarda kolay olmaz. Profesyonel Ligde ikinci sezonumuz 3 puan aldığımız için takım olarak seviniyoruz. Bu galibiyetten ötürü bütün takım oyuncularımı kutluyorum. Oynadığımız karşılaşmalardan çıkarmamız gereken dersler varsa onları çıkarıyoruz. Ama oynanan maçı unutup artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Bu hafta Bucaspor maçı var önümüzde ve bu zorlu karşılaşmaya şimdiden odaklandık. Hazırlıklarımızı ona göre yapıp, sahadan iyi bir futbolun yanında 3 puan ile ayrılmak istiyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum