phishing

Beşiktaş’tan alacağımız puanlar sürpriz olmaz

Beşiktaş’tan alacağımız puanlar sürpriz olmaz

Beşiktaş’tan alacağımız puanlar sürpriz olmaz
23 Kasım 2017 - 17:28

Beşiktaş’tan alacağımız puanlar sürpriz olmaz

 

Afyon Belediyesi Yüntaş takımı 16 Kasım Pazar günü ligin zayıf ekiplerinden Beşiktaş’ı konuk edecek. Afyon Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak maçın başlama saati 17.00. Karşılaşma öncesi Afyon Belediyesi Yüntaş Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay açıklamalarda bulundu

 

KURTULUŞ- Afyon Belediyesi Yüntaş takımı 26 Kasım Pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek. Afyon Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak maçın başlama saati 17.00.

OLLİ TAKIMDAKİ YERİNİ ALDI

Afyon Efeleri, karşılaşma ile ilgili hazırlıklarına  maçın oynanacağı salonda devam ediyor. Ligde kötü bir gidişat sergiyelen Beşiktaş ile yapacakları maçta Finli oyuncu Olli’nin de sakatlığının geçmesi Yüntaş ceğhesi tarafından sevindirici bir durum.

İYİ BİR TAKIM İZLETECEĞİZ

Afyon Belediyesi Yüntaş Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay, Beşiktaş maçı ile ilgili olarak sitemize yaptığı açıklamada hafife almayacakları bir maça çıkacaklarını ancak Afyon halkına Beşiktaş gibi ligin köklü birini olan takıma karşı iyi mücadele eden bir Afyon takımı izlettireceklerini söyledi.

RAKİBİMİZİ ASLA HAFİFE ALMIYORUZ

Açıklamalarına devam eden Kınay, “ Beşiktaş’ın durumu her ne kadar aşikâr olsa da tabii ki bu ligde hiçbir rakibimizi hafife almak gibi bir lükse sahip değiliz. Son olarak evimizde ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’yi devirdik. Moralimiz en üst seviyede. Oyuncularımızın durumları iyi. Tabii bunun yanında Beşiktaş maçı hazırlıklarımız da başladı. Disiplinimizden kopmadan hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde devam ediyoruz. İnşallah bu müsabakadan da zafer ile ayrılarak yolumuza bakacağız” ifadelerine yer verdi.

KARŞILAŞMA SAAT 17.00’DA

Temsilcimiz Afyon Belediye Yüntaş ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşma Atatürk Spor Salonunda oynanacak ve saat 17.00’da başlayacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum