phishing

Böyle bir başarı beklemiyordum

Böyle bir başarı beklemiyordum

Böyle bir başarı beklemiyordum
14 Eylül 2017 - 10:26

Böyle bir başarı beklemiyordum

 

Milletvekili Osman Boyraz: Afyonkarahisar’ın İstanbul’da nüfusu az olmasına rağmen güzel bir tanıtım günleri düzenlediler. Böyle bir başarı beklemiyordum

 

NERGİZ MERT-Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri'nin büyük bir organizasyon olduğunu söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Afyonkarahisar'ın bu organizasyonun altından birlik ve beraberlik içerisinde kalktığını söyledi. Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul-Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri'ni ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Tanıtım Günleri'nde önemli bir başarı sağlandığını belirtti. Kendisinin de hemşeri derneklerinde uzun süre görev yaptığını aktaran Boyraz, "1993'ten beri Sivas'tan İstanbul'a geldim. 2011 ve 2015 yılında AK Parti İstanbul Milletvekili olarak seçildim. 24 yıldır İstanbul'da yaşayan, hemşehri derneklerinde başkanlık yapmış bir kardeşiniz olarak özellikle hemşehri derneklerinin İstanbul'da yaptığı organizasyonları kaçırmamaya özen gösteriyorum. Çünkü bu bir kültürel zenginliktir. Herbirinin ayrı bir kültürü, mirası, değerleri, tarihi dokusu var. Hemşehri derneklerinin birçok programı oluyor. Afyonluların yaptığı da en üst seviyedeki programlar. Daha önce Feshane'de yapılan etkinlikler, şimdi Yenikapı ve Maltepe'de gerçekleştiriliyor" dedi.

AFYON ALTIDAN İYİ KALKTI

İstanbul'daki Afyonkarahisarlı nüfusun, diğer illere göre düşük olduğunu aktaran Boyraz, "Doğrusunu söylemem gerekirse ben bugüne kadar yüzlerce bu tür etkinliğe katıldım. Afyonluların İstanbul'da nüfus olarak az olduğunu biliyorum. Sivaslılar, Erzurumlular, Kastamonulular kadar nüfus yoğunluğu olmamasına rağmen, böylesi bir başarı beklemiyordum. Afişlerini gördüğümde böyle bir organizasyonun altından nasıl kalkacağını merak etmiştim. Etkinliğin resmî açılış töreninde Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu'nun katıldığı programı takip ettim. Sayın Bakanımızın desteği ve himayesi hissediliyor. Alana ilk girdiğimde alan, bir panayırdan çok fuar konseptindeydi. Halkın çok rahat girip çıkabileceği, stantları çok rahat gezebiliceği, Afyon'a ait bütün değerlerin sergilendiği bir alan gördüm. Afyonlular, bu etkinliği ilk defa yapıyor" diye konuştu. 

HERKES BURADAYDI

Boyraz, Tanıtım Günleri'ndeki tüm stantları tek tek ziyaret ettiğini belirterek şunları söyledi; "Dağın eteğindekiler, dağın yüksekliğinin farkına varmazlarmış. Sayın Dilekçe Komisyonu Başkanımız Belma Satır da aynı konuyu ifade ettiler. Biz, 3-4 saat tüm stantları dolaştık. Birçok bilgi edindik. Bugüne kadar dikkatimizi çekmeyen hadiselerle karşılaştık. İlk defa yapılan bir organizasyon. Böylesine bir organizasyonun altından kalkılması çok önemli. Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri'ne sadece Afyonlular gelmedi. Anadolu Yakası'ndaki herkes geldi. Alan, adeta ana-baba günüydü. Ben ümit ediyorum ki bundan sonra üst segmente çıkılacak ve üst düzeye çıkacaktır. Şehrin bütün paydaşları, bütün dinamikleri burada yer almalı. Bütün paydaşlar bir araya geldiği zaman çok daha güzel bir tablo ortaya çıkacaktır. Afyonkarahisar'daki tüm değerlerin burada olması, buna ek olarak İstanbul'daki bütün Afyonkarahisar derneklerinin bu işte birlikte çalışması gerekir." 

YORUMLAR

  • 0 Yorum