phishing

Beşiktaşlılar, Kızılay’a kan bağışında bulundu

Beşiktaşlılar, Kızılay’a kan bağışında bulundu

Beşiktaşlılar, Kızılay’a kan bağışında bulundu
14 Aralık 2016 - 18:56

Beşiktaşlılar, Kızılay’a kan bağışında bulundu

 

 

 

Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Kızılay Kan Bağış Merkezi’nin yaptığı çağrıya uyarak kan bağışında bulundu. Kızılay Kan Bağış Merkezi’nin kan stoklarında çektiği sıkıntı nedeniyle yaptığı açıklamaları dikkate alan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu ve yaklaşık 100 kişiden oluşan dernek üyeleri, Başkan İhsan Beşer’le  birlikte bir AVM’nin önündeki Kızılay tırına giderek, kan verdi.

Beşiktaşlılar Derneği’nin kan bağışı sırasında Kızılay Derneği İl Başkanı İsmail Danıştekin, Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Çoban, tıra gelerek kampanyaya destek verdiler.

 

UMARIZ BİR FAYDAMIZ DOKUNUR

Park Afyon AVM önünde kan bağışı yapıldığını belirten Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, şunları aktardı: “15 Ocak’ta kan bağışına tüm Beşiktaşlıları ve Afyonkarahisarları davet etmiştik. Davetimize kulak verip gelen yaklaşık 100 kişilik bir Beşiktaşlı grupla öğlen saatlerinden akşam saatlerine kadar kan bağışında bulunduk. İnşallah Afyonkarahisar ve Afyon Beşiktaşlılar Derneği olarak faydamız dokunmuştur. İnşallah hasta yatağında kan bekleyenlere, çatışmalarda yaralanan askerlerimize ve Kızılay’a bu şekilde faydamız olur. Hem kan veren Beşiktaş taraftarlarına, hem kan bağışında bulunan tüm hemşehrilerimize hem de Kızılay personeline teşekkürü borç biliriz.”●Kurtuluş

YORUMLAR

  • 0 Yorum