phishing

Belediye, Dinar şehir içi trafiğine el attı

Belediye, Dinar şehir içi trafiğine el attı

 Belediye, Dinar şehir içi trafiğine el attı
08 Ağustos 2017 - 20:32

 

 

 

Belediye, Dinar şehir içi trafiğine el attı

 

KURTULUŞ-Bir süredir vatandaşların şikayetlerine neden olan Dinar şehir içi trafiği için Dinar Belediyesi harekete geçti. Dinarumuthaber.com’un haberine göre, Dinar Belediyesi tarafından Camikebir Mahallesinde bulunan bazı caddelerde trafik düzenlemeleri yapıldı. Camikebir Mahalle Muhtarı Sabri Can Bekle’nin de yakından takip ettiği çalışmalarda bazı caddeler trafiğe kapatılarak, yere montajlı dubalar Belediye personelleri tarafından takıldı. Yoğun ilçe trafiğinin olumsuz etkilendiği Dinar’da Ulu Cami önüne de araçların park etmemeleri için dubalar dikildi. Vatandaşları daha duyarlı hareket etmeye davet eden yetkililer, ilçe trafiğinin rahatlaması adına sürücülerin park yasağı olan yerlere park etmeleri hususunda bazı uyarılarda bulundu.

TRAFİĞİ KENDİMİZ KİLİTLİYORUZ

Dinar şehir merkezinde yaşanan yoğun trafik sorununun sürücülerin yanlış parkı ve çok sık araç kullanma gibi bazı nedenlere bağlayan vatandaşlar şunları söyledi, “Herkes şunu kabul etsin ki artık Dinar’ın trafiği çekmiyor. Yaz ve tatil sezonunu gelmesi, Dinar dışından çok sayıda yeni araç girişi ile trafiğin kilitlendiği ilçede bir caddeden diğer bir caddeye maalesef araçlarımızla gidiyoruz. Yaya yürüme gibi alışkanlığımız olmadığı için trafik de kilitlenme noktasına geliyor. Araç sürücülerinin daha dikkatli davranması gerekiyor” dediler.

Herkes Trafikte Sakin ve Saygılı Olmalı

Dinar şehir içi trafiğinde kimsenin kimseye tahammülü olmadığını, sürekli olarak araç geçiş kavga veya tartışmalarının yaşandığı ilçede bütün sürücülerin birbirlerine karşı saygılı ve sakin olması gerekiyor. Böylelikle trafiğin daha da rahatlayacağı biliniyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum