phishing

Batı Türkiye’yi yok etmeye çalışıyor

Batı Türkiye’yi yok etmeye çalışıyor

Batı Türkiye’yi yok etmeye çalışıyor
06 Eylül 2017 - 12:47

Batı Türkiye’yi yok etmeye çalışıyor

 

Bakan Eroğlu: Batı hala Türkiye'yi yok etmek için, Türkiye'nin muhteşem yükselişini engellemek için hileler, desiseler içinde, oyunlar içinde planlar yapıyor ama ben şuna inanıyorum; onların planları, hesabı varsa Cenabı Allah'ın da hesabı var

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Emirdağ ilçesinde bayramlaşma törenine katıldılar. Emirdağ halkının bayramını kutlayan Bakan Eroğlu, Türkiye üzerinde oynana oyunlara dikkat çekerek, Batı’nın PKK’ya silah verdiğini söyledi. Eroğlu, “Haçlı seferleri bitti sanmayın, değişik şekillerde devam ediyor. Nasıl devam ediyor? PKK'yı ortaya çıkarıyorlar, ona silah veriyorlar. Hatta Batı özel silah fabrikaları kuruyor, oraya silah vermek için” dedi.

BAYRAĞIMIZ İLELEBET DALGALANACAK

Bayramların milletin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin daha da pekişmesine vesile olduğunu söyledi. Türkiye'nin bu birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Eroğlu, "Çünkü etrafımız ateş çemberi. Bu ateş çemberi içinde Türkiye bir huzur adası. Bu huzur adasını bozmak isteyen, işgal etmek isteyenler var ama bu millet birlik, beraberlik içinde dimdik durduğu müddetçe, bu şanlı bayrağımız bu topraklarda ilelebet dalgalanacak. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın." diye konuştu.

BATI’NIN SİLAHLARI PKK’NIN ELİNE GEÇTİ

Haçlı seferlerinin halen devam ettiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, şöyle konuştu; “Haçlı seferleri bitti sanmayın, değişik şekillerde devam ediyor. Nasıl devam ediyor? PKK'yı ortaya çıkarıyorlar, ona silah veriyorlar. Hatta Batı özel silah fabrikaları kuruyor, oraya silah vermek için. Biliyorsunuz Batı'nın verdiği bazı bombalar, silahlar hep PKK'nın eline geçti. Batı hala Türkiye'yi yok etmek için Türkiye'nin muhteşem yükselişini engellemek için hileler, desiseler içinde, oyunlar içinde planlar yapıyor ama ben şuna inanıyorum; onların planları, hesabı varsa Cenabıallah'ın da hesabı var. Allah bizlerle beraber.” Bakan Eroğlu konuşmasının ardından Emirdağ halkı ile bayramlaştı. Emirdağ ilçesinde esnaf ziyareti de yapan Bakan Eroğlu, daha sonra Emirdağ-Bolvadin karayolu üzerinde denetim yapan trafik ekiplerini ziyaret ederek onlarla bayramlaştı. (AA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum