phishing

Başkan Çibik Tıp Bayramını kutladı

Başkan Çibik Tıp Bayramını kutladı

Başkan Çibik Tıp Bayramını kutladı
10 Şubat 2017 - 09:09

Başkan Çibik Tıp Bayramını kutladı

 

 

 

İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle iscehisar Devlet hastanesi,Kavak Mahallesi Sağlık Ocağı,! nolu Sağlık ocağı çalışanları ve Doktorları ile İlçe Toplumsağlığı Müdürlüğünü Ziyaret ederek Sağlık Çalışanlarının ve Toplum Sağlığı Müdürü Dr.İlker Ahmet Çınar 'ın Tıp Bayramını Kutladı.

 

Başkan Çibik, Tıp bayramının 1827 yılında kurulan Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kurulan tıp okulunun açılmasıyla Ülkemiz’de tıp alanında çalışmaların ilk somut adımının atıldığını söyleyerek, 14 Mart’ın 1919 yılından itibaren Tıp Bayramı olarak kutlanmaya başladığını  belirtti,

“Sağlıklı bir toplum olma yolunda ilerleyen ülkemizde yapılan sağlık yatırımları ve hizmetleri halkımızın hizmetine sunularak Ülkemizin sağlık alanında marka olması için hükümetimiz var gücüyle çalışmaktadır. Halkımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanmalarını sağlamak için var gücü ile çalışan, gecesini gündüzüne katan, büyük bir gayret ile emeğini esirgemeyen doktorlarımız ve hemşirelerimiz başta olmak üzere, Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum, Tüm hemşehrilerime sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum” dedi.

İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr.İlker Ahmet Çınar, İscehisar Belediye Başkanımızı Bizleri böylesi bir güzel günde yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum." diyerek Sağlıklı toplumun ve ülkenin neferleri olarak vatandaşlarımızın ve devletimizin hep yanında olmaya,gayret ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.Herşeyin Başı Sağlık olsun."dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum