phishing

Bağımlılıklara karşı adım adım

Bağımlılıklara karşı adım adım

Bağımlılıklara karşı adım adım
10 Ekim 2017 - 17:47

Bağımlılıklara karşı adım adım

 

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Afyonkarahisar Gençlik Merkezi “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında ‘Bağımlılıklara Karşı Gençlerle Adım Adım Doğaya’ faaliyeti düzenledi

 

KURTULUŞ- Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Afyonkarahisar Gençlik Merkezi “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında ‘Bağımlılıklara Karşı Gençlerle Adım Adım Doğaya’ faaliyeti düzenledi. 7 Ekim 2017 Cumartesi günü Kent Ormanında yapılan faaliyet kapsamında, gençlere doğa sporları yapabilme becerileri kazandırılarak, daha sağlıklı bir beden ve ruh yapısına sahip olmaları ile birlikte gençler arasında sevgi, kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirilmesi hedefleniyor.

FAALİYET PİKNİK İLE SONA ERDİ

Faaliyet kapsamında katılımcılara doğa sporları hakkında bilgi verilerek, kamp yeri seçimi, çadır kurma ve doğa yürüyüşleri ile ilgili uygulamalı eğitim verilerek, bağımlılıklarla mücadelede gençlerin ruh ve beden sağlığını korumak, zinde kalmaları için sporun özellikle doğada yapılan sportif aktivitelerin önemine dikkat çekildi. Yürüyüşün ardından piknik yapılarak faaliyet tamamlandı.

TÜM GENÇLERİ DAVET EDİYORUZ

Yetkililer, “Gençler bu faaliyet ile hem doğa sporları konusunda bilgi sahibi olmuşlar hem de İlimizdeki önemli bir tabiat parkını gezme fırsatı bulmuşlardır. İlimizde yaşayan tüm gençleri Afyonkarahisar Gençlik Merkezimiz bünyesinde düzenlediğimiz faaliyetlere katılmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdiler. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum