phishing

Afyonlular kendine YAKIŞANI YAPTI

Afyonlular kendine YAKIŞANI YAPTI

Afyonlular kendine YAKIŞANI YAPTI
11 Şubat 2017 - 16:30

Afyonlular kendine

YAKIŞANI YAPTI

 

 

Bakan Eroğlu, önceki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hizmet aldığı 275 tesisin açılış törenine yoğun ilgi gösteren hemşehrilerine teşekkür etti. Eroğlu: Afyonkarahisar yine kendine yakışanı yaptı, herkesin emeğine sağlık

 

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla  hizmete alınan 1 milyar 28 milyon TL’ye mal edilen kavşak, öğrenci yurdu gibi dev tesislerin açılış törenine yoğun ilgi gösteren Afyonkarahisar halkına teşekkür etti. Eroğlu, “Afyonkarahisarlı kardeşlerime de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum, Allah sizlerden razı olsun” ifadesine yer verdi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZA ŞÜKRANLARIMI ARZ EDİYORUM

Yazılı bir açıklama yapan Bakan Eroğlu, 275 tesisin açılış töreninde, kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ev sahipliği yaptığını belirterek, şunları dile getirdi:

“Afyonkarahisar Sayın Cumhurbaşkanımızın gönlünde yeri müstesna olan bir memleket. Özellikle AK Parti’nin kuruluşunda başrol oynayan bu güzel şehrimiz yatırıma doymuyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri ile inşa edilen ve tam 1 milyar 28 milyon TL’ye mal edilen 275 adet eser, yine kendisinin uğurlu elleriyle hizmete alındı. Öncelikle şehrimize yapmış olduğu bu ziyaret sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum.

 

EN KALBİ DUYGULARIMLA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Afyonkarahisarlı hemşehrilerim de havanın soğuk olmasına aldırmadan o sıcak yürekleriyle meydanı ısıttılar. Sayın Cumhurbaşkanımızı bağırlarına bastılar ve beni de gururlandırdılar. Beni böylesine gururlandıran, beni böylesine onurlandıran değerli Afyonkarahisarlı kardeşlerime de en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum, Allah sizlerden razı olsun. Ayrıca bu tesislerin şehrimize kazandırılmasında ve törenin coşku dolu bir havada geçmesine destek veren bütün kardeşlerimi de yürekten tebrik ediyorum. Afyonkarahisar yine kendine yakışanı yaptı, herkesin emeğine sağlık.”◄Arif Yağcı

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum