phishing

Afyonkarahisar’da kaymakamların yarısı değişti

Afyonkarahisar’da kaymakamların yarısı değişti

Afyonkarahisar’da kaymakamların yarısı değişti
29 Ekim 2016 - 11:49

Afyonkarahisar’da kaymakamların yarısı değişti

 

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Afyonkarahisar’dan iki vali yardımcısı, vali yardımcısı olarak İzmir ve Manisa illerine atandılar. Bir vali yardımcısı ve bir kaymakam da ilimize vali yardımcısı olarak atandı. Yine ilimizden bir kaymakam vali yardımcısı oldu.

Daha önce FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan iki kaymakam ise il hukuk müşavirliğine atanarak terfi rütbe aldılar ve iade-i itibar edilmiş oldular.

Emirdağ ve Bolvadin’e atanan yeni kaymakamlar daha önce vali yardımcısı olarak görev yapıyorlardı. Afyonkarahisar’a iki tane yeni hukuk müşaviri atandı.1 kaymakam adayı ve 2 vali yardımcılığından kaymakamlığa atanan ve 5 tane de kaymakam kadrosundan olmak üzere toplam 8 tane yeni kaymakam atanmış oldu.

FETÖ nedeniyle açığa alınan Sultandağı ve Sinanpaşa Kaymakamlıklarına atama yapılmazken, çobanlar kaymakamı iken  Artova kaymakamı olan Resul Özdemir’in yerine ve İscehisar Kaymakamı iken Alucra Kaymakamlığı’na atanan Ali Altunkaynak’tan boşalan İscehisar Kaymakamlığı’na ise   atama yapılmadı.

İKİ VALİ YARDIMCISI GİTTİ

Ayrıca Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Osman İşşen, Manisa Vali Yardımcılığı’na,Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış İzmir Vali Yardımcılığı’na,

İKİ YENİ VALİ YARDIMCISI ATANDI

Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına, Ankara Vali Yardımcısı Ayhan Çiftarslan ve Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı atandı.

ARICAN VALİ YARDIMCISI OLDU

Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan ise Gaziantep Vali Yardımcısı oldu.

İKİ YENİ HUKUK MÜŞAVİRİ ATANDI

Afyonkarahisar Valiliği Hukuk Müşavirliğine Mülkiye Başmüfettişi İlhami Doğan ve Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan atandı.

FETÖ ‘DEN AÇIĞA ALINAN İKİ KAYMAKAMA TERFİ

FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Bolvadin kaymakamı Ayhan Akpay Adıyaman Valiliği hukuk müşavirliğine ,

FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Çay Kaymakamı Selim Palamut Trabzon Valiliği Hukuk Müşavirliğine

İKİ BÜYÜK İLÇEYE VALİ YARDIMCILARINDAN KAYMAKAM ATANDI

Emirdağ kaymakamı Akın Ağca Çifteler Kaymakamlığı’na atanırken ,Emirdağ’ın yeni kaymakamı Sinop Vali Yardımcısı Hüseyin Sayın oldu.

FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Bolvadin Kaymakamı Ayhan Akpay’dan boşalan ve Emirdağ Kaymakamı tarafından vekaletle yönetilen Bolvadin Kaymakamlığı’na Karaman Vali Yardımcısı Kenan Eskin getirildi.

 

8 YENİ KAYMAKAM ATANDI

İscehisar Kaymakamı Ali Altunkaynak , Giresun’un Alucra ilçesi Kaymakamı olurken, İscehisar Kaymakamlığı’na herhangi bir atama yapılmadı.

Gaziantep Vali Yardımcısı olan Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ın yerine Sandıklı Kaymakamlığı’na Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar atandı.

FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan Çay Kaymakamı Selim Palamut’tan boşalan ve vekaletle yürütülen Çay Kaymakamlığı’na Haymana kaymakamı Turan Erdoğan atandı.

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez Hopa kaymakamı olurken, yerine Pazarcık kaymakamı Mehmet Boztepe atandı.

Kızılören Kaymakamı Furkan Duman Sütçüler Kaymakamlığı’na atanırken, Kızılören Kaymakamlığı’na Derepazarı Kaymakamı Adem Can getirildi.

Hocalar Kaymakamlığına Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Başmakçı kaymakamlığına Hatay Valiliği kaymakam adayı Yakup Kılınçoğlu, Çobanlar Kaymakamı Resul Özdemir ise Artova Kaymakamı oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum