phishing

Afyon’dan 3 kaymakam gitti 2 kaymakam geldi

Afyon’dan 3 kaymakam gitti 2 kaymakam geldi

Afyon’dan 3 kaymakam gitti 2 kaymakam geldi
21 Ağustos 2017 - 10:26

Afyon’dan 3 kaymakam gitti 2 kaymakam geldi

 

 

 

“Mülki İdare Amirleri Yaz Kararnamesi” ile 300 Mülki İdare Amirinin görev yerlerinde değişiklik yapıldı. Kararname kapsamında 45 Vali Yardımcısı Kaymakamlığa atanırken, büyük illerde birer kadın vali yardımcısının ataması gerçekleşti.

 

Kararname kapsamında Afyonkarahisar’da 4 ilçede görev yapan kaymakamlar başka yerlere atanırken boşalan yerlerden ise 2 sine atama yapıldı.

 

Daha önce vali yardımcısıyken Bolvadin Kaymakamlığı’na atanan Kenan Eskin, Gümüşhane vali yardımcılığına atandı.Eskin’den boşalan Bolvadin Kaymakamlığı’na ise Van Vali Yardımcısı İbrahim Özkan atandı.

 

Boş olan Dazkırı Kaymakamlığı’na Selim Kaymakamı Mehmet Keklik atanırken,Bayat Kaymakamı İbrahim Halil Toprak Elbeyli Kaymakamlığına ve Evciler kaymakamı Fatih Sayar da Ekinözü kaymakamlığına atandı.Kararname ile boşalan Bayat ve Evciler kaymakamlığına herhangi bir atama yapılmadı.

 

Bilindiği gibi Boş olan İlçelere Afyonkarahisar Valiliği yakın ilçelerden yada vali yardımcılarında vekaleten görevlendirme yapıyordu.

 

ARICAN CİZRE KAYMAKAMI

 

Daha önce Afyonkarahisar’da Vali Yardımcısı olarak görev yapan Amasya Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Kırşehir Vali Yardımcılığına atandı.Yine daha önce Sandıklı Kaymakamı olarak görev yapan ve bir önceki kararname ile Gaziantep Vali Yardımcılığına atanan Faik Arıcan da Cizre Kaymakamı oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum