phishing

3. Turizm Şurası önemli bir çalışma

3. Turizm Şurası önemli bir çalışma

3. Turizm Şurası önemli bir çalışma
07 Kasım 2017 - 16:42

 

 

 

3. Turizm Şurası

önemli bir çalışma

 

Ankara’da düzenlenen 3. Turizm Şurası’na katılarak, 13 ‘Konaklama Sektörü Komisyonu ve Yatırım-Teşvik-Finans Komisyonu çalışmalarını takip eden Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Şükrü Yücel, şuranın çok geniş çaplı önemli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtti

 

 

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, 15 yıl aradan sonra ‘Büyük Hedefler İçin Çalışmanın Tam Zamanı’ sloganıyla düzenlenen 3. Turizm Şurası’na katılarak, 13 ‘Konaklama Sektörü Komisyonu ve Yatırım-Teşvik-Finans Komisyonu çalışmalarını takip eden Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uz. Dr. Şükrü Yücel, izlenimlerini Kurtuluş için kaleme aldı.

Dr. Yücel, Türkiye’nin uluslararası rekabet ortamında imajını ve marka değerini yükseltmek, ilgili çalışmaları ve görüşleri ele almak amacıyla düzenlenen 3. Turizm Şûrası  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlendiğini belirtti.

3. TURİZM ŞURASINDA 13 KOMİSYON KURULDU

Dr. Yücel, şuranın turizmde mevcut durumun değerlendirilmesi, geleceğe yönelik ulusal bir turizm politikası oluşturulması, turizmin canlandırılması, ülkemizin imajının iyileştirilmesi ve marka değerinin yükseltilmesi için yaklaşık bir yıllık süreci kapsayan, çok geniş çaplı önemli bir çalışmanın ürünü olduğunu belirtti.

Dr. Yücel, ilki 1998, ikincisi 2002 yılında yapılan Turizm Şûrası’nın 1-3 Kasım tarihlerinde, kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, sektör temsilcileri ve akademik camianın katılımı ile gerçekleştirilen 3. Turizm Şurasında 13 komisyon kurulduğunu ve Konaklama Sektörü Komisyonu ve Yatırım-Teşvik-Finans Komisyonu çalışmalarını takip ettiğini vurguladı. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum