phishing

Zeybek : Trafik projemizi hayal görenler tamamlandığında gerçeği görecekler

Zeybek : Trafik projemizi hayal görenler tamamlandığında gerçeği görecekler

 Zeybek : Trafik projemizi hayal görenler tamamlandığında gerçeği görecekler
06 Ocak 2019 - 20:38

 

 

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya milletvekilleri ile birlikte belediye başkanı ve belediye başkan adayı Mehmet Zeybek de katıldı. Toplantıda konuşan Sezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize geleceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Karayolları Parkında yapılan toplantıda milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve belediye başkan adayı Mehmet Zeybek de hazır bulundu.

Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek de şehrin en büyük probleminin trafik olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Biz trafik konusunda proje açıklamıştık. Bazıları hayal gibi gördü. İnşallah proje yerine getirildiğinde hayal mi gerçek mi olduğunu arkadaşlarımız birebir göreceklerdir. Otopark konusunda da belediye başkanımızda Allah razı olsun kent meydanına altına 330 araçlık otopark yapıyor. Trafik sıkışıklığımızın en yoğun olduğu alan Mecidiye mahallesidir. Milli Birlik Caddesinden İmaret’e kadar olan cadde trafiğin en yoğun olduğu caddedir. Bir de Uzun Çarşı da trafik sorunumuz var. Biz buradaki otoparkı kullanarak trafik yoğunluğunu hafifletmeyi düşünüyoruz. Tabi Sayın Başkanımızın girişimleri neticesinde Bağ-Kur binamız ile ilgili yazışmalar devam ediyor. Bittiği zamanda inşallah bizim

düşüncemiz az bir mekâna daha fazla nasıl araç park ederiz yönündedir. Bu bazı illerde var. Biz buraya böyle bir otopark yapmayı düşünüyoruz. İlimizde eskiden ciddi bir hava kirliliği söz konusuydu. Eskiye nazaran Kel tepe de yapılan hava sirkülasyon çalışmaları neticesinde bir nebze olsun azaldı. Geçtiğimiz günlerde Çevre Şehircilik Bakanımız ilimize gelmişlerdi. Bizim en büyük problemlerimizden birisi kentsel dönüşümdür. Sayın bakanımız bu konuda Mısri caminin olduğu bölgeler ve İmaret caminin olduğu bölgede 2019 yılında başlamak üzere ilk etapta 1000 adetlik kentsel dönüşüm sonucu bina yapma sözü verdi. Bunun yanında da otogarın karşısında 750 konutluk bir TOKİ projemiz var. Vatandaşlarımız isterlerse otogarın oradan daire alabilecekler. İsterlerse kendi mahallelerinde daire sahibi olabilecekler.”

 

“Sandık hassasiyetine dikkat çekti”

 

Bu seçimlerin bir beka meselesi olduğunu ifade eden Zeybek, “Bakınız Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu kendi ağzıyla söyledi. ‘Bu seçimleri itibarsızlaştırmak istiyorlar. 15 Temmuz'da yapamadıklarını bu seçimlerde yapmak istiyorlar’ dedi. Bakınız bunu kendilerinden biri tarafsız olarak söylüyor. O yüzden bu noktada biraz daha hassasiyet göstererek sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor. Bu konuda lütfen hassasiyet gösterelim” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum