phishing

Sezen: Cumhurbaşkanımız ilimize gelecek

Sezen: Cumhurbaşkanımız ilimize gelecek

Sezen: Cumhurbaşkanımız ilimize gelecek
06 Ocak 2019 - 20:29

 

 

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya milletvekilleri ile birlikte belediye başkanı ve belediye başkan adayı Mehmet Zeybek de katıldı. Toplantıda konuşan Sezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize geleceğini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, ilimizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Karayolları Parkında yapılan toplantıda milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve belediye başkan adayı Mehmet Zeybek de hazır bulundu.

 

“Sayın Cumhurbaşkanımız ilimizi ziyaret edecek”

 

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, “31 Mart 2019 yerel seçimleri arifesindeyiz. Bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanımızın da tercihleri ile ‘gönül belediyeciliği’ ideali ile yola çıktık. Tabi toplumla siyaset arasında bir köprü olan siz değerli sivil toplum kuruluşları, dernek ve vakıf yöneticileri olarak bu seçimde inşallah sizlerle hep birlikte vatandaşların gönüllerine girmek için kapı kapı ev ev dolaşıyoruz. AK Parti'nin ana teması ‘Gönül belediyeciliğidir.’ Biz bu seçimlerde ‘mesele memleket’ dedik. ‘Memleket işi gönül işi’ dedik. Gönüller yapmak için inşallah yollara koyulduk. Yaklaşık 10 senedir belediyemizi yöneten kıymetli belediye başkanımız Burhanettin abimiz siz STK temsilcilerine karşı her türlü desteği verdi. Sizlerle her projede birlikte oldu, sizlere büyük destekler verdi. İnşallah bundan sonra da içimizden birisi, sivil toplum kuruluşlarında emeği olan Mehmet Zeybek abimiz ile yola devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde sizlere çok işler düşüyor. Bu seçim ne Afyonkarahisar'ın, ne de ülkenin seçimi. Bu seçim ümmetin seçimidir. Ülkenin geleceğinin belli olacağı bir seçimdir. Biz burada sadece bir belediye başkanı seçmeyeceğiz. Ülkemizin beka meselesinde bir karar vereceğiz. Allah'ın izniyle en yüksek oy oranı ile Afyonkarahisar'dan Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz. Seçim sürecinde de Sayın Cumhurbaşkanımız ilimizi ziyaret edecek. Hep birlikte onu misafir edeceğiz” dedi.

 

“Zeybek abimizin başkanlığında yeni hizmetler kazandıracağız”

 

Sezen’in ardından söz alan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da konuşmasında, “Tüm gücümüzün üzerinde bir çalışma ile kendimizi hizmete adadık. Başarılı hizmetler yaptığımız gibi, yapamadığımız da hizmetler oldu. İnşallah bunları da gelecekte Mehmet Zeybek ağabeyimizin başkanlığında Afyonumuza kazandıracağız. Ben 10 yıllık süre içerisinde teşkilatımızdan, özellikle Sayın bakanımızdan, milletvekillerimizden çok büyük destek gördüm. Birçok hizmeti desteği bu desteklerle başardık. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimleri sadece Afyonumuz ve ülkemiz için değer değil, mazlum milletler için çok önemli. Türkiye'den başka hiçbir devletin ve hiçbir gücün kendilerine destek olmadığını biliyorlar. İnşallah onlar da kazanır, Afyonumuz da kazanır, Türkiye'mizde kazanır” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum