phishing

Zeybek Muhtarlara seslendi : Sizler bizlerin yürüyen ayağı gören gözü, tutan eli durumundasınız

Zeybek Muhtarlara seslendi : Sizler bizlerin yürüyen ayağı gören gözü, tutan eli durumundasınız

Zeybek Muhtarlara seslendi : Sizler bizlerin yürüyen ayağı gören gözü, tutan eli durumundasınız
10 Mayıs 2023 - 08:20 - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 - 11:44


 
AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatı Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında Atlıspor kulübünde Afyonkarahisar'daki muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatı Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında Atlıspor kulübünde Afyonkarahisar'daki muhtarlarla bir araya geldi. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ak Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Hasan Arslan, Ferda Ertürk, Hakkı Öztürk ve Ethem Karahan ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve çok sayıda Muhtar katıldı.
Muhtarlar toplantısında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “2019 yılında göreve geldik. Sizler de bizler de göreve geldiğimizde ülkemizde de dünyada ciddi bir kriz, ekonomik kriz vardı. 2021 rahatlarız dedik. Pandemiyle karşılaştık. Onu atlattık 2023 de dünyayı kasıp kavuran ciddi bir ekonomik kriz var.
 
Onu Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde çok fazla hissetmeden atlatmaya çalışırken Cenabıhak Bu senenin başında yani 6 Şubat'ta ülkemizi dünyada eşi benzeri görülmemiş bir depremle imtihan etti. Ben depremde vefat eden 50 binin üzerindeki insanımıza Cenabıhak'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar, geride kalanlara da bu deprem psikolojisinden çabuk kurtulmalarını Cenabıhak'tan diliyorum. Bizler Göreve geldiğimiz andan itibaren her cumayı bir mahallemizde kılmak suretiyle muhtarlarımızla bir araya geldik. Birim müdürlerimizle mahalle sorunlarını mahallinde dinleyip, mahallinde çözüme kavuşturduk. Sizler bizlerin yani gerek belediyenin gerekse partinin yürüyen ayağı gören gözü tutan eli mesabesindesiniz.
Bizim göremediğimizi mahallinde birebir sizler yaşıyorsunuz. Sizler görüyorsunuz. Bize ulaştırıyorsunuz. Bizler de mümkün mertebe kısa sürede problemleri çözmeyi gayret sarf ediyoruz. İlk turu bitirdik. Elli sekiz mahallemizi ikinci turda Bitmek üzere iki mahallemiz kaldı. Bundan sonra üçüncü tura devam edeceğiz. Faydasını çok gördük. Hiçbir mahallemizin elhamdülillah büyük sorunu kalmadığına ben inanıyorum” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum