phishing

Akpartili Öztürk : Apo'nun heykelini dikmeye çalışanlara inat 14 Mayıs zaferimiz olacak

Akpartili Öztürk : Apo'nun heykelini dikmeye çalışanlara inat 14 Mayıs zaferimiz olacak

Akpartili Öztürk : Apo'nun heykelini dikmeye çalışanlara inat 14 Mayıs zaferimiz olacak
10 Mayıs 2023 - 08:25


 
AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatı Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında Atlıspor kulübünde Afyonkarahisar'daki muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Afyonkarahisar İl teşkilatı Türkiye Yüzyılı buluşmaları kapsamında Atlıspor kulübünde Afyonkarahisar'daki muhtarlarla bir araya geldi. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ak Parti milletvekilleri ve milletvekili adayları Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya, Hasan Arslan, Ferda Ertürk, Hakkı Öztürk ve Ethem Karahan ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ve çok sayıda Muhtar katıldı.
AK Parti milletvekili adayı Doktor Hakkı Öztürk muhtarlar buluşmasında bir konuşma yaptı.Öztürk;“AK Parti hükümetleriyle birlikte yaklaşık 21 yıldır burada teşkilatlarımız, sahada sizler canla, başla bu milletimize hizmet ederken bizler de başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere Başbakanlık, sosyal aile ve sosyal politikalar bakanlığı, sosyal güvenlik kurumu gibi kamu kuruluşlarda ve bakanlıklarda genel müdür müsteşar yardımcısı gibi birçok vazifede bulunduk. Hamdolsun ülkemizde başta sağlık olmak üzere bütün alanlarda devletimizin sosyal politika anlayışını, sosyal devlet anlayışını geliştirmek üzere uygulanan politikalarda siz teşkilat mensuplarımızla ve muhtarlarımızla birlikte bizim de bu hizmetleri geliştirme, büyütme yolunda katkılarımız oldu. Değerli muhtarlarımız, değerli 14 Mayıs malum seçim. Sayın vekillerim, vekilimiz, il başkanımız bahsetti. Bu seçimler ülkemiz için gerçekten çok büyük bir anlam taşıyor. Yaklaşık 21 yıl Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu ülkenin büyümesi, gelişmesi, birliği, dirliği, beraberliği bölünmez bütünlüğü milli ve manevi değerleri için bin bir türlü engellere rağmen bu ülkede önemli mesafeler katedildi. Apo'nun heykelini dikmeye çalışanlara inat olarak on dört Mayıs seçimlerinde bir de sizlerin desteğiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensip ve takdirleriyle Afyonkarahisar ilinden aday olan altı milletvekilimize de tam destek vererek meclise göndereceğinize inancımız tamdır” dedi.
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum