phishing

Yurdunuseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Yurdunuseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

Yurdunuseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
22 Nisan 2019 - 16:36


 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayınladı.
 
Yurdunuseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının milli birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi adına büyük bir fırsat olduğunu ifade olduğunu belirterek, “Egemenliğine her zaman sahip çıkan aziz milletimiz ve onurlu evlatları 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyerek ecdadından aldığı emaneti daha ileriye götürmeye devam edecektir” dedi.
 
Yurdunuseven kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
“Türk milletinin gönlünde, bağımsızlığımızın sarsılmaz ifadesi olarak önemli bir yere sahip olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milli birlik ve beraberliğimizin kenetlenmiş ifadesidir. Mustafa Kemal Atatürk, çocukları milletin geleceği olarak gördüğünden onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, 23 Nisanları çocuklara armağan etmiştir. Bu bayram vesilesiyle dünya çocukları arasında sevgi, kardeşlik ve dostluk bağları güçlenerek tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde yaşayabilecekleri bir dünyanın temelleri atılmıştır. Çocuklarımızın geleceğe umutla bakan, sağlıklı ve üretken, araştıran, sorgulayabilen ve donanımlı kişiler olarak yetişmelerini sağlamak en büyük sorumluluğumuz olmalıdır. Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Egemenliğine her zaman sahip çıkan aziz milletimiz ve onurlu evlatları 2023 hedeflerine emin ve kararlı adımlarla ilerleyerek ecdadından aldığı emaneti daha ileriye götürmeye, güçlü bir Türkiye idealine ulaşmak için büyük bir azimle çalışmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 99. yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum