phishing

PTT ‘den 23 Nisanda kartpostal etkinliği

PTT ‘den 23 Nisanda kartpostal etkinliği

PTT ‘den 23 Nisanda kartpostal etkinliği
22 Nisan 2019 - 16:28


 
 
 
Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Selçuklu İlkokulu Öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı tebrik kartı gönderme etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir’in konuya ilişkin açıklaması şöyle;
 
 
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Genel Müdürlüğümüzce bastırılan tebrik kartlarını, minik öğrencilerimizin kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimizi yeniden canlandırmak adına PTT’ye gelerek yakınlarına, ailelerine göndermeleri bizleri duygulandırmıştır.
 
Özellikle Sosyal medyanın yaygın olarak kullanıldığı böyle özel günlerde, Elektronik ortamda gönderilen mesajların bir müddet sonra silindiği, oysa tamamen göndericisinin duygularını kaleme aldığı tebrik kartlarının ise alıcıları tarafından özenle saklandığı ve gelecek nesillerine aktarıldığı bilinmektedir.
 
Bu vesile ile Kurumumuzun düzenlemiş olduğu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” temalı tebrik kampanyamıza katılan bu minik yavrularımızı burada ağırlamaktan çok mutlu olduk.
 
Öğrencilerimizi geçmişteki bu kültürel değerlerimizle buluşturmak ve bu tür faaliyetlerimizin devamı, Genç nesillerimizin geçmişimizi daha iyi kavrayarak anlamalarına, geleceğimize ise ümitle bakmalarına vesile olacaktır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle Öğrencilerimizin böyle bir etkinlik düzenlemelerine vesile olan öğretmenlerimize, minik yavrularımıza ve siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ederim.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum