phishing

Yüntaş’tan teşekkür ziyareti

Yüntaş’tan teşekkür ziyareti

Yüntaş’tan teşekkür ziyareti
20 Eylül 2017 - 22:01

Yüntaş’tan teşekkür ziyareti

 

Efeler Voleybol Ligi’ndeki temsilcimiz Afyon Belediye Yüntaş’ta Yönetim Kurulu Üyeleri Park Hayat Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundular

 

KURTULUŞ- Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kınay, Şükrü Balık Park Hayat Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundular.

TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ

Park Hayat Hastanesinde sezon öncesinde oyuncuların sağlık kontrolleri sırasında ki ilgileri ve talihsiz sakatlığı sonucu ameliyat olan oyuncumuz Murat Palavar'a göstermiş oldukları hassasiyet ve ilgiden dolayısıyla özellikle Dr. Mücahit İlhan'a teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Park Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Selim Bodur ise her zaman Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımımızın yanında olduklarını ifade etti.

TÜRK VOLEYBOLU TRT SPOR EKRANLARINDA

TRT Spor, 2017 – 2018 Voleybol Sezonu’nda oynanacak Sultanlar Ligi, Efeler Ligi ve 2018 Kupa Voley müsabakalarının resmi yayıncı kuruluşu oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Türk Voleybolu’nun en önemli destekçilerinden TRT Spor arasında gerçekleşen anlaşma sonucunda, TRT Spor, 2017 – 2018 Voleybol Sezonu’nda oynanacak Sultanlar Ligi, Efeler Ligi ve 2018 Kupa Voley müsabakalarının resmi yayıncı kuruluşu oldu. TRT Spor ayrıca, 2017 CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda A Bayan Voleybol Milli Takımımızın oynayacağı maçları ve şampiyonadan bazı karşılaşmaları da yayınlayacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum