phishing

Yıldız Kız-Erkek yarı final Voleybol müsabakaları sona erdi

Yıldız Kız-Erkek yarı final Voleybol müsabakaları sona erdi

Yıldız Kız-Erkek yarı final Voleybol müsabakaları sona erdi
07 Mayıs 2023 - 17:07


 
 
Okul Sporları faaliyet programında yer alan Yıldız Kız-Erkek yarı final Voleybol müsabakaları sona erdi. Dereceye giren takımlara düzenlenen ödül töreni ile madalyaları İl Müdürü Kasapoğlu tarafından takdim edildi. A ve B grubunun birincileri final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.
 
Spor şehri Afyonkarahisar’da bir müsabakanın daha sonuna gelindi. Okul Sporları faaliyet programında bulunan ve heyecan dolu anlara sahne olan yıldız Kız ve Erkek Yarı Final Voleybol müsabakaları Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonunda sona erdi. Yıldız Kız voleybol müsabakaları sonucunda; Mecdude Başkıncı Ortaokulu A grubunun birincisi, Çağrı Bey Ortaokulu B grubunun birincisi oldu. Yıldız Erkekler voleybol karşılaşmaları neticesinde; Beykop Ali Çebi Ortaokulu A grubunun birincisi, Egiad Ortaokulu B grubunun birincisi oldu.
 
Müsabakaların tamamlanmasının ardından Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonlarında düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren takımlara madalya ve başarı belgeleri İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.
 
Karşılaşmaların tamamlanması ile birlikte konuşan İl Müdürü Kasapoğlu: “ Okul Sporları kapsamında ilimizde düzenlenen Yıldız Kız ve Erkekler Voleybol Yarı final müsabakaları yerinde takip ettik. Karşılaşmalara katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Final müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımlara yürekten başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum