phishing

Yeni Sandıklı Esnaf Kefalet kefilsiz ipoteksiz 25 bin lira kredi verecek

Yeni Sandıklı Esnaf Kefalet kefilsiz ipoteksiz 25 bin lira kredi verecek

 Yeni Sandıklı Esnaf Kefalet kefilsiz ipoteksiz 25 bin lira kredi verecek
27 Mart 2020 - 19:17 - Güncelleme: 27 Mart 2020 - 19:20

Sandıklı Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak ayrımcılık yapmadan herkese kredi vereceklerini duyurdu.
Sandıklı Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrım gözetmeksizin ipoteksiz ve kefilsiz olarak herkese 25 bin lira kredi vereceklerini duyurdu.
Halk Bankası tarafından Esnaf kefalet Kooperatifleri aracılığıyla esnaf destek paketinde yer alan 25 bin liralık kredinin kullanılmasına ilişkin bazı banka şubeleri tarafından evrak istendiği ve bu evrakları toparlayabilenlerin krediden faydalanabileceği sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.
Covid 19 salgını sonrasında ekonomik tedbir kararları birbiri ardına uygulanmaya başlanırken bunlardan biri de bankaların kredi borçlarını erteleme kararı almıştı.  Bankaların borçlarını erteleme kararı bireysel müşteriler için 3 aya kadar çıkarken esnafa yönelik erteleme kararı bazı bankalar tarafından 12 aya kadar esneklik ile tanındı.
Halkbank tarafından yapılan açıklama ile "Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz desteği ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri kefaletiyle kredi kullandırımlarına  yönelik uygulama devam etmektedir. Esnaf Destek Paketi kapsamında,  bugüne kadar faiz destekli kredilerden yararlanmamış olan esnaf ve  sanatkarların da  imkanlardan istifade edebilmesi amaçlanmıştır. Bu  kapsamda esnafa kullandırılacak İşletme Kredisinin limiti 25 bin TL,  vadesi 36 ay olarak belirlenmiş ve 6 aya kadar da ödemesiz dönem  uygulanabilecektir" ifadelerine yer verilmişti.
 
Sandıklı Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek sosyal medya hesabından ;”Sandıklı Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifinden Esnafa Kolaylık Esnaf ayrımcılığı yapmaksızın tüm esnafımıza İpoteksiz- Kefilsiz 25000  Biz Bu Kooperatifi Esnafımız İçin Kurduk Koltuk Meşgul Etmek İçin Değil.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum