phishing

Son Dakika……..Avrupa'da  koronavirüsten hayatını kaybeden 4 Afyonlunun Cenazeleri Afyon'a geliyor

Son Dakika……..Avrupa'da  koronavirüsten hayatını kaybeden 4 Afyonlunun Cenazeleri Afyon'a geliyor

Son Dakika……..Avrupa'da  koronavirüsten hayatını kaybeden 4 Afyonlunun Cenazeleri Afyon'a geliyor
27 Mart 2020 - 19:18 - Güncelleme: 27 Mart 2020 - 19:20


 
Gazete 3’ten Mehmet Emin Güzbey’in haberine göre, yurt dışında yaşayan 4 Afyonkarahisarlı’nın koronavirüse yenik düştüğü, bu kişilerin Afyonkarahisar’a getirilmeye başlandığı öğrenildi.
Devletimiz tüm imkanıyla koronavirüs (coronavirüs) ile mücadele ederken maalesef bazı vatandaşlarımızın uyarıları dikkate almadıkları görülüyor. Yurt dışında yaşayan dört vatandaşımız, peş peşe vefat etti. Özellikle yurt dışından gelenler ile ilgili uyarı ve tedbirlerin ciddi bir şekilde dikkate alınması gerekiyor.
 
Tüm dünya tedbir alıyor
Koronavirüsün (coronavirüs) tüm dünyada önemli bir salgın halini almasının ardından Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm ülkelerde ciddi tedbirler alınmaya devam ediliyor. Ülkemizde de koronavirüs salgını ile ilgili hükümet tarafından alınan tedbirlerin tüm vatandaşlarımız tarafından ciddiyetle uygulanması ve yasaklara uyulması gerekirken, maalesef bazı vatandaşlarımızın özellikle yurt dışından gelen kişiler ile ilgili tedbirlere riayet etmedikleri gözleniyor.
 
4 vatandaşımız hayatını kaybetti
Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızdan bazıları koronavirüs (coronavirüs) nedeniyle peş peşe hayatını kaybetmeye başladı. Hollanda, Belçika ve Fransa’da yaşayan 4 vatandaşımız, birkaç gün içerisinde vefat etti. Yurt dışında yaşayan çok sayıda vatandaşımızın da testlerinin pozitif çıktığı ve pek çoğunun da yurt dışındaki hastanelerde yoğun bakım servislerinde tedavi altına alındıkları öğrenildi. Yurt dışından ilimize gelmiş hemşehrilerimiz için konulan tedbirlere tüm vatandaşlarımızın uymaları hem kendilerinin hem de ailelerinin sağlıkları için önem teşkil ediyor.
 
Bu hafta toprağa verilecekler
Yurt dışında hayatlarını kaybeden hemşehrilerimizin cenazeleri de dün geceden itibaren Afyonkarahisar’a getirilmeye başlandı. Hollanda’da vefat eden M.U.’nun cenazesi dün gece Ankara’ya getirildi. Emirdağ Davulga’da defin işlemi gerçekleştirilecek.
Belçika’da vefat eden Y.T.’nin cenazesi de bugün saat 11.20’de Ankara’da olacak ve Emirdağ Emirin köyünde defnedilecek. Yine Belçika’da hayatını kaybeden Ş. G.’nin cenazesi de yarın Türkiye’ye getirilecek ve Gömü Beldemizde toprağa verilecek. Fransa’da vefat eden vatandaşımızın cenazesinin Türkiye’ye getirilip getirilmemesine yönelik olarak ailesinin karar vermesi bekleniyor.
 
Kaynak: Gazete3
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum