phishing

Yarenler ve Yunus Emre'de yol ve kaldırımlar yapılıyor

Yarenler ve Yunus Emre'de yol ve kaldırımlar yapılıyor

Yarenler ve Yunus Emre'de yol ve kaldırımlar yapılıyor
17 Mayıs 2020 - 03:19 - Güncelleme: 17 Mayıs 2020 - 18:31


 
Afyonkarahisar Belediyesi Yarenler ve Yunus Emre’de yol ve kaldırım çalışmasına devam ediyor.
Afyonkarahisar Belediyesi altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan mahallelerde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.
Afyonkarahisar Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan Yarenler ve Yunus Emre Mahallelerinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Afyonkarahisar Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, altyapı yenileme çalışmaları tamamlanan Yarenler ve Yunus Emre Mahallelerinde yolları baştan sona yenileyeceği öğrenildi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Yarenler ve Yunus Emre Mahallelerindeki yol ve kaldırım çalışmalarından sonra, Tedaş’ın elektrik kablolarını yer altına aldığı mahallelerde çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı ;”Fen İşleri ekiplerimiz alt yapısını yenilediğimiz Yarenler ve Yunus Emre Mahallelerimizde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnşaallah bu mahallelerimizin yollarını baştan sona yenileyeceğiz. Akabinde Tedaş’ın elektrik kablolarını yer altına aldığı mahallelerimizde çalışmalarımıza başlayacağız.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum