phishing

Başkan Zeybek'ten Alperen'e doğum günü sürprizi

Başkan Zeybek'ten Alperen'e doğum günü sürprizi

17 Mayıs 2020 - 03:28 - Güncelleme: 17 Mayıs 2020 - 18:31


 
Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ulaşan Alperen Şimşek’e doğum günü sürprizi yaptı.
Alperen şimşek in evine ellerinde pasta ile giden belediye çalışanları belediye başkanı Mehmet zeybek’in doğum günü kutlama mesajını ilettiler.
Alperen Şimşek’in evine giden Afyonkarahisar Belediyesi, görevlileri ;”Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek size böyle bir sürpriz hazırladılar gözlerinden öpüyor sana ömür boyu sağlıklı bir yaşam diliyor. Bahtın açık olsun.” Dediler.
Alperen Şimşek;”Bu koronadan dolayı dışarıya çıkamadık o yüzden güzel bir sürpriz oldu.teşekkürler belediye başkanımızın ellerinden öpüyorum.”
Alperen Şimşek’in babası ise duygularını şöyle ifade etti;“Belediyemizin gerçekten gönül belediyeciliği olduğuna inanmış oldum.Değerli başkanım çok teşekkür ederim çocuğuma çok güzel moral oldu çok sağolun Allah razı olsun Allah sizi başımızdan eksik etmesin.”
Konuyu sosyal medya hesabından duyuran Belediye Başkanı Mehmet Zeybek;”Sosyal medya hesabımızdan bizlere ulaşan minik Alperen’in doğum gününü kutladık. Alperen yavrumuza Rabbimden uzun, sağlıklı ve imanlı bir ömür diliyorum. Gönül Belediyeciliği anlayışı ile gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum