phishing

Voleybol yarı final heyecanı Afyon’da

Voleybol yarı final heyecanı Afyon’da

Voleybol yarı final heyecanı Afyon’da
08 Mayıs 2017 - 20:03

Voleybol yarı final

heyecanı Afyon’da

 

 Afyonkarahisar, Okul Sporlarında Voleybol yarı finallerine ev sahipliği yapıyor. 12’den gelen voleybolcular şampiyon olabilmek için kıyasıya yarışıyor

 

GÖKHAN YILMAZ-Afyonkarahisar Spor Kompleksinde yapılan müsabakalarda İstanbul, Ankara, İzmir, Aydın, Denizli, Uşak, Eskişehir, Bursa, Manisa, Kütahya, Balıkesir ve Kahramanmaraş illerinden gelen 16 okul 160 sporcu mücadele ediyor. Her birinde 4 takım olan 2 adet gruptan oluşan Küçük Kızlar Yarı Final müsabakasında A grubunda; Çağrıbey Ortaokulu (İstanbul), Ted Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu (Ankara), Prof Dr. Aziz Sancar Ortaokulu (İzmir), Gazipaşa Ortaokulu (Aydın) yer alırken B grubunda ise  T.V.Özel Şişli Terakki Ortaokulu (İstanbul), Sevil Kaynak Ortaokulu (Denizli), Bedriye ve Kadir Uysal Ortaokulu (Uşak), Melahat Ünügür Ortaokulu(Eskişehir) takımları oluşturuyor.

BİRİNCİLER VE İKİNCİLER KARŞILAŞACAK

Çağrıbey Ortaokulu- Gazipaşa Ortaokulu ile başlayan voleybol maçları TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu- Prof Dr.Aziz Sancar Ortaokulu, T.V.Özel Şişli Terakki Ortaokulu- Melahat Ünügür Ortaokulu, Sevil Kaynak Ortaokulu- Bedriye ve Kadir Uysal Ortaokulu maçları ile devam etti. Spor Kompleksi Spor salonunda oynanan karşılaşmalara yarın’da devam edilecek. Çapraz karşılaşmalarla sürecek olan voleybol müsabakaları A grubunun birincisi ile B gurubunun ikincisi, B gurubunun birincisi ile A gurubunun ikincisi sahada galibiyet için ter dönecekler.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum