phishing

VEEEEEEEEEE 3. LİG YOLUNA UZANAN O MAÇ

Veee, Afyonspor, yeniden profesyonel liglerde. Balıkesir’de oynanan maçta, Jetler, Halide Edip Adıvarspor’la geçerek, gelecek yıl 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı

VEEEEEEEEEE 3. LİG YOLUNA UZANAN O MAÇ

Veee, Afyonspor, yeniden profesyonel liglerde. Balıkesir’de oynanan maçta, Jetler, Halide Edip Adıvarspor’la geçerek, gelecek yıl 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı

VEEEEEEEEEE 3. LİG YOLUNA UZANAN O MAÇ
24 Nisan 2016 - 20:55

Bölgesel Amatör Lig’de 7 Grubu lider tamamlayan Afjet Afyonspor ile 8 grubu lider bitiren İstanbul Halide Edip Adıvarspor Balıkesir Atatürk Stadyumu’nda 3. Lige çıkma Play-off müsabakasında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Afjet Afyonspor 2-0 kazandı. Bir üst lige yükselen Afjet Afyonspor’lu futbolcular ve taraftarlar maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.

Geçen sezon Bal liginde şampiyonluğu kaçıran temsilcimiz Afjet Afyonspor bu sezon hedefine ulaştı. Dün Balıkesir’de Halide Edip Adıvarspor ile oynanan maçı 2-0 kazanan Afjet Afyonspor  3 lige yükseldi.

 

GOLLER İKİNCİ YARI GELDİ

 

 Afjet Afyonspor’u 3.lige yükselten golleri 63 dakikada Nazmi, 86 dakikada Ömer  Faruk kaydetti. Karşılaşmayı binlerce taraftar ile birlikte Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ak parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İGM ve Afjet Afşonspor Başkanı Salih Sel’de izlediler. Maç sonrasında şampiyonluğu taraftarlar ile futbolcular Balıkesir Atatürk stadyumunda kutladılar.  Balıkesir Atatürk stadyumunun protokol tribününde Afyonkarahisar üstünlüğü vardı. Halide Edip Adıvarspor karşısında Afjet Afyonspor’u 3 lige yükselten goller maçın ikinci yarısında geldi.

 

AFJET Afyonspor: Erkan, Nazmi, Yasin, İsmet, İlhan, Ömer, Hakan, Murat, Mirlan, Toma onbiri ile maça başladı. İlk dakikalarda oyuna ağırlığı koyan Afjet rakibine gücünü gösterdi. Afjet Afyonspor’un ataklarını önleyen Halide Edip Adıvarspor ilk atağını 33 dakikada geliştirdi. Yüzde yüzlük pozisyonu forvet elemanları cömertçe harcadı. İlk yarının sonlarına doğru  maçta tempo düştü. İki takım da oyunu rölantiye aldı. HEASK iki net pozisyondan, takımımız ise 1 net pozisyondan faydalanamadı. İlk yarı 0-0 golsüz berabere sona erdi.

İkinci yarının hemen başında  Afjet Afyonspor'dan Murat Yılmaz sarı kart gördü. 60 dakikada Mirlan çok önemli bir pozisyonda topu kullanamadı. 62 dakikada Toma, sarı kart gördü.  63 dakikada Afjet Afyonspor’un beklediği gol Nazmi’den geldi.1-0 golü yiyen Halide Edip Adıvarspor beraberlik için tüm hatları ile Afjet Afyonspor kalesine gelmeye başladı. 86 dakikada az adam ile rakibini yakalayan Afjet Afyonspor Ömer Faruk ile ikinci golüne kavuştu. 2-0 Maçın geri kalan dakikalarında her iki takımın çabaları gol getirmeyince müsabaka 2-0 Afjet Afyonspor’un galibiyeti ile sona erdi.

 

TARAFTARLAR GÜLE OYNAYA

 

Afjet Afyonspor’un Halide Edip Adıvarspor ile Balıkesir’de oynadığı 3.lige yükselme maçında taraftarlar takımlarını tribünde yalnız bırakmadı. Halide Edip Adıvarspor ile 3 lige yükselme maçında Afjet Afyonspor, Balıkesir Atatürk stadyumunda evinde gibi oynadı.  AF-YOK öncülüğünde binlerce taraftar dün sabah erken saatte Balıkesir’e hareket etti. Karşılaşma boyunca takımımızı tribünde destekleyen taraftarlar şampiyonlukta önemli pay sahibi oldular. Kazanılan maç sonrasında taraftarlar sahaya inerek şampiyonluğu futbolcularla birlikte kutladılar.Karşılaşmayı izlemeye giden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kazanılan maç sonrasında sahaya inerek kutlamalara katıldı. Taraftarlar Çoban ile hatıra fotoğrafı çekindiler. ●Kurtuluş

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum