phishing

Vali Tutulmaz Projede Duyarlı Olan Çocukların Ödül Törenine Katıldı

Vali Tutulmaz Projede Duyarlı Olan Çocukların Ödül Törenine Katıldı

Vali Tutulmaz Projede Duyarlı Olan Çocukların Ödül Törenine Katıldı
21 Ağustos 2019 - 16:40


 
 
Vali Mustafa Tutulmaz, çocuklarda trafik bilincinin ve kültürünün yerleşmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından “Dikkat sizden, notlar bizden” sloganı ile yürütülen sosyal sorumluluk projesine duyarlı olan çocukların bisikletle ödüllendirildiği törenine katıldı.
 
Törene Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan, İl Jandarma Komutanı J.Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve diğer protokol üyeleri ile ödül alacak çocuklar ve aileleri katıldılar.
 
Daha Sağlıklı Bir Seyahat Ortamı Oluşturmaya Çalışıyoruz
 
Hediye töreninde konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, “Trafik yoğunluklu bir yıl olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İçişleri Bakanlığı’nın bu yönde programları var. Her yönüyle trafiğin problemlerini öne çıkarma ve bunları çözerek daha sağlıklı bir seyahat ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Hepimiz bu yönde özel çaba sarf ediyoruz. Jandarma Genel Komutanlığı’nın özel bir projesi vardı. Bu proje Ramazan Bayramı süresince yolculuk yapan çocuklarımıza form verilerek, bu formların doldurulması “Not sizden bisiklet bizden” şeklindeydi. Bu gençlerimiz seyahat süresince doldurdukları formların sonucu olarak noter huzurunda çekilen çekilişle bisiklet kazandılar. Bu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Tüm halkımızı trafikte daha dikkatli olmalarını, kurallara uymalarını ve yaya geçitlerinde daha dikkatli davranmalarını istiyoruz.” dedi.
 
Konuşmanın akabinde ödül almaya hak kazanan Asya Sevgi Kördemirci, Zeynep Berra Duman, Nisanur Şarlak, Hasan Yavuz ve Ömer Asaf Kadaş isimli çocuklara Vali Tutulmaz ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum