Uzun çarşı cinayetinde ölü sayısı arttı

Uzun çarşı cinayetinde ölü sayısı arttı

Uzun çarşı cinayetinde ölü sayısı arttı
08 Nisan 2017 - 14:19 - Güncelleme: 08 Nisan 2017 - 17:32

Uzun çarşı cinayetinde ölü sayısı arttı

 

Amca, yeğeni ve kocasının üzerine kurşun yağdırdı.

 

Sandıklı ilçesinde bir çift marketten çıktıkları esnada amcaları tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda kadın hayatını kaybederken, kocası ise ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre olay, Sandıklı ilçe merkezi Uzun Çarşıda meydana geldi. Akşam saatlerinde yaşanan olayda Yunus (44) Gönül Eryeğen (36) çifti yanlarına 9 yaşındaki ismi henüz öğrenilmeyen çocuklarını da alarak gezmeye çıktı. İddialara göre, çift bir alışveriş merkezin market harcı gördükten sonra dışarı çıktıkları sırada Gönül Eryeğen’in amcası emekli baş komiser N.Ç., ile karşılaştı.

 

 

N.Ç., iddialara göre henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü tabancası ile çiftin üzerine ateş açmaya başladı. Çiftin üzerine 5 el ateş eden amca N.Ç., daha sonra olay yerinden kaçtı.

Olayda G.E olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan 44 yaşındaki Y.E., ameliyattan sonra alındığı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

 

Olayla ilgili geniş çaplı operasyon devam ederken firari emekli Baş komiserin aranmasına da devam edildiği bildirildi.

 

 

Bu haber 4905 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum