phishing

Türkmenler AVM Sanal Market açıldı

Türkmenler AVM Sanal Market açıldı

23 Mayıs 2020 - 16:24


Artık siparişlerinizi cep telefonu ve bilgisayarınızdan verebileceksiniz
Afyonkarahisar’da markete gitmenize gerek kalmadı cepten ve bilgisayardan sipariş devri başladı
 
Afyonkarahisar’ın adından yaptığı kampanyalarla sıkça söz ettiren yerel market zinciri Türkmenler AVM, “siz isteyin her şey kapınıza gelsin” sloganıyla çıktığı yola Afyonkarahisar’da hiçbir yerel market zincirinin yapmadığı yeni bir hizmete daha başladı.
Koronavirüs ile mücadele kapsamında 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı  uygulandığı şu günlerde internetten alışverişin önemi de her geçen gün artmaya devam ediyor.Arefe gününden bayram sonuna kadar ise tüm vatandaşlara sokağa çıkma yasağı uygulanacak olması yerel firmaları da harekete geçirdi.
Afyonkarahisar’ın yerel market zinciri Türkmenler AVM Afyonkarahisar’da yapılmayan bir ilke imza atarak hemşehrilerine internet üzerinden kurduğu sanal market ile hizmet vermeye başladı.Büyük marketlerin ve sanal alışveriş sitelerinin benzeri niteliğinde olan Türkmenler AVM sanal market sitesinde ne ararsan bulmak mümkün.
(https://www.turkmenleravm.com.tr/) adresinden hizmet veren Türkmenler AVM sanal market üzerinden Afyonkarahisarlılar, Sebze ve Meyve,Et, Tavuk Balık, süt ve Kahvaltılık Ürünler,Gıda ve Şekerleme,İçecek,Deterjan ve Temizlik Malzemeleri,Kağıt,Kozmetik, Bebek Oyuncak,Ev Pet,Hırdavat ve Elektronik başlıkları altında bulunun menüden ürünlerin siparişini mağazada raflarda bulunan fiyatlar üzerinden verebilecekler.
Türkmenler AVM sanal markette bulunan kampanyalar ile fiyatı düşen ürünler de oluşturulan ana menüde müşterilerin beğenisine sunulmuş durumda.Kapıda nakit ve kredi kartlarıyla ödeme imkanı da sunulan sanal markette tüm bankalara ait kredi kartları da geçerli.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobiroller.mobi833257464228 linki üzerinden Google Play Store’den de cep telefonlarına indirilerek kullanılabilen sanal markete bir tık ile tüm siparişleriniz kapınıza kadar getiriliyor.Afyonkarahisar merkezde tüm mahallelere 75 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz sevkiyat imkanı da sunan Türkmenler Sanal Market’in  sipariş destek hattı 0 542 661 03 03 olarak belirlendi.
Avantajlı Fiyatları ile güvenli ve güvenilir alışverişin adresi Türkmenler Sanalmarket’e vereceğiniz tüm siparişleriniz özenle ve özel olarak paketlenerek adresinize teslim ediliyor.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum