phishing

???

???

???
11 Mart 2019 - 15:12


 
Türk Tenisinin önemli isimlerinden ve Veteran milli takımız teniscilerinden Salih Kasapoğlu ile dün Afyon’da bir araya geldik keyifli güzel iki üç saat dolaştık.
Kısa bir süre Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile sohbet ettikten sonra ortak ilgi alanımız tenis olunca FSM Spor kompleksine götürmeyi düşündüm Böylesine güzel bir tesis beklemediği hissetmiştim.
Aracımıza atlayıp kısa bir süre sonra tesislerimize geldik sıcak nefis bir ortam ve kortları görünce Mustafa böylesine güzel bir tesis beklemiyordum çok para harcanmış keşke kort sayısı on olsaydı burada Türkiye şampiyonluk maçları kamplar yapardık diye söyleyince kendisine şunları söyledim birincisi burası özel bir tesis günümüzde kaç tane zengin cebinden para harcayıp gençlere spor yapacak alanlar yaratır sence dedim durakladı ! Bu güzel gördüğün spor kompleksini ilimizin sevilen simaların genç iş adamı tenis sevdalısı Hüseyin Çetinbaş’ın emekleri ile meydana geldi onun spor sevgisi olmasaydı bu gün bu spor kompleksinin yerinde çok katlı binalar çoktan bu güzelliği yok etmişti. Yıllık aylık ücretlerinini öğrenince şaşkına döndü. Ankara’da ve Türkiye’nin bir çok yerinde bu kadar güzel tesisler olmadığı halde yıllık ücretlerin en az üç binden başladığını ayrıca aylık belirli miktarda para ödendiğini söyledi. Bu anlamda bu tesisin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ayrıca bu tesisin sahibi Hüseyin Çetinbaş’ı yürekten kutladığı söyledi.Bununla da bitmedi kendi telefonundan canlı yayın yaparak Afyon’da Fsm spor kompleksinin Harika bir yer olduğunu 1 milyonluk benim ilçem de neden yok bu benim değil sizin ayıbınız diyerek noktayı koydu.
İlimizdeki diğer kortların bilgisini aktardım arkadaşıma sonra şehrinizin terası olan Hıdırlık tepesinden konaklara doğru yeşillikler içerisinde yol almaya başladık. Zaman zaman yerel seçimlerden konuştuk tabi ki spor gönüllüsü olarak hastaneler yerine nefes alacağımız yeşilliklerin ve sosyal etkinliklerin yapılacağı alanların yapılması en büyük dileklerimden birisi oldu bizim için.
Aslında sizlerde biliyorsunuz siyaseti ve sendikacılığı hiç sevmedim hayatım ama maalesef içinde yaşadığımız bu ortamda ne kadar uzak duruyorum bilemiyorum. Bazen isyan ediyorum uzaktan yakından toplumla hiç bir araya gelmemiş iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanların siyaset ile kendilerini dev aynasında görmeleri üzüyor.  Nereye varacak bilmiyorum hiç kimse bu şehri düşünmüyor günlük, haftalık, aylık,yıllık yaşıyoruz. Yirmi beş Yada elli yıl sonra Afyon bu şekilde olacak diye projelerle gelmiyor yazık hem de çok yazık.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum