phishing

Toplu Sözleşme Görüşmeleri Tamamlandı

Toplu Sözleşme Görüşmeleri Tamamlandı

Toplu Sözleşme Görüşmeleri Tamamlandı
16 Mart 2020 - 15:29


 
       Afyonkarahisar Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında düzenlenen Toplu İş Sözleşmesine ilişkin görüşmeler tamamlandı. Görüşmeler sonucu varılan uzlaşmaya ilişkin protokol, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin arasında imzalandı.
 
        Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin, yapılan görüşmeler neticesinde işçilerin enflasyona karşı mağdur edilmediğini söyledi.Toplu görüşmelerin yapıldığı süreçte yaklaşımından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve masada yer alan komisyon üyelerine teşekkür eden Sendika Başkanı Yücel Şahin; toplu sözleşmenin işçilerimize, belediyemize ve Belediye-İş Sendikası’na hayırlı olmasını diledi.
 
     Toplu iş sözleşmesinde çalışanların enflasyona karşı mağdur etmediklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise her iki tarafında orta yolda bir anlaşma sağladığını söyledi.  İşçilerin hakkının mağdur olmaması konusunda titiz davrandıklarını kaydeden Başkan Zeybek, toplu sözleşmenin işçilerimize, Belediyemize ve sendikaya hayırlı olmasını diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum