phishing

ATSO’da Koronavirüse Karşı Tedbirler Artırıldı

ATSO’da Koronavirüse Karşı Tedbirler Artırıldı

16 Mart 2020 - 15:30


Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası ile ATSO İş Merkezi’ndekoronavirüse karşı dezenfekte çalışması yapıldı. Ayrıca Sağlık Bakanlığı’nın bilgilendirme afişleri, üyelerin yoğun olarak kullandığı katlara asıldı.
 
Çin’de başlayan, kısa sürede dünyaya yayılan, Dünya Sağlık Örgütü tarafından “pandemi” (küresel salgın) olarak ilan edilen koronavirüse karşı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda tedbirler artırıldı.
ATSO hizmet binasındaki tüm birimler, Meclis salonu ve toplantı salonları ile ATSO İş Merkezi, özel bir ekip tarafından dezenfekte edildi. Hizmet binasında üyelerin yoğun olarak kullandığı katlara Sağlık Bakanlığı’nın “14 Kural” ve “Ellerimizi Doğru Yıkayalım” afişleri asıldı, yine Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yeni Koronavirüs/Covid-19” broşürü de ATSO personeline dağıtılarak farkındalık oluşturuldu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi tarafından hazırlanan görsel de üyelerin kullandığı lavabolardaki panellere yerleştirildi.
Ayrıca ATSO hizmet binasındaki her birimde el dezenfektanı kullanılmaya başlandı, üyelerin yoğun olarak kullandığı bölümlere de “Sağlığımız için tokalaşmıyoruz” duyurusu asıldı.
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum