Toplam kırmızı et üretimi 211 435 ton olarak tahmin edildi

Toplam kırmızı et üretimi 211 435 ton olarak tahmin edildi

Toplam kırmızı et üretimi 211 435 ton olarak tahmin edildi
10 Mayıs 2019 - 12:29

 
Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre %18,6, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %16,5 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 174 bin 52 ton olarak gerçekleşti.
 
Sığır eti üretimi 191 bin 287 ton olarak tahmin edildi
 
Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %20,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %13,7 oranında azaldı.
 
Koyun eti üretimi 17 bin 932 ton olarak tahmin edildi
 
Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %0,2 artarken bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %33,7 oranında azaldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum