phishing

Afyon Dernekleri AEV İçin İftarda Bir araya Geldi

Afyon Dernekleri AEV İçin İftarda Bir araya Geldi

Afyon Dernekleri AEV İçin İftarda Bir araya Geldi
10 Mayıs 2019 - 12:28 - Güncelleme: 10 Mayıs 2019 - 20:12

 
Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu, İzmir’deki Afyon Dernekleri ile Afyon Eğitim Vakfını İftarda bir araya getirdi.
 
Ege Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu, Afyon Eğitim Vakfı ile İzmir’deki Afyon Dernekleri’ni bir araya getiren organizasyona imza attı.
 
Toplantıya Ege Afyon Dernekleri Federasyon Bşk. M.Ali Danışman, Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker’in yanı sıra egede faaliyet gösteren Afyonkarahisarlılar derneklerinin başkan ve üyeleri katıldı.
 
İftar organizasyonunda tüm derneklerin bazı konularda beraber hareket etmesi ile ortak faaliyetler yapılmasının güçlerini artıracağını söyledi.
 
Afyonlu Dernek Başkanları iftar yemeğinde birbirleriyle tanışarak ortak neler yapılabileceği konusunda fikirlerini paylaştılar.
 
….. tarafından Konfederasyonun yapmak istedikleri anlatıldı ve tüm derneklerin bazı konularda beraber hareket etmesi ile ortak faaliyetler yapılmasının güçlerini artıracağını söyledi.
 
Afyonlu Dernek Başkanları iftar yemeğinde birbirleriyle tanıştılar. Ortak neler yapılabileceği konusunda fikirlerini paylaştılar.
 
Daha sonra Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker tarafından Afyon Eğitim Vakfı ile ilgili bir sunum yapıldı. Vakfın yaptıkları ve hedefleri anlatıldıktan sonra da tüm hemşehri derneklerinden vakfın kendi üyelerine tanıtılması ve desteklenmesi istendi.
 
Tüm derneklerin temsilcileri, Mübarek Ramazan Ayı’nda kendi üyelerine fitre ve zekatlarını Afyon Eğitim Vakfı “Zekat Fitre Hesabı”na yatırmaları hususunda bilgi vereceklerini, bundan sonra da her konuda destek olmaya hazır olduklarını bildirdiler.
 
Ayrıca Müzikolog Dr, Aydın Öğüt, vakıf için bir marş yazacağını söyledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum