phishing

TGF Başkanı Karaca’dan Basın yayın derneğine ziyaret

TGF Başkanı Karaca’dan Basın yayın derneğine ziyaret

TGF Başkanı Karaca’dan Basın yayın derneğine ziyaret
31 Ekim 2018 - 08:25

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca Afyonkarahisar basın camiasının birlikteliğinin başarılı sonuca ulaşmasını takdir ettiklerini söyledi

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne ziyarette bulundu.

Kendisininde aslen Afyonkarahisarlı olması nedeniyle Afyonkarahisar basın camiasını geçmişten bu yana yakından takip ettiğini belirten TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, “Afyonkarahisar’daki meslektaşlarımızın birliktelik adına ortaya koymuş oldukları çalışmaları ilgiyle ve takdirle izliyoruz. Türkiye genelinde bu tür girişimler bazı illerimizde olmasına rağmen, ne yazık ki sağlıklı sonuçlar elde edilemedi. Ama görüyoruz ki Afyonkarahisar’daki arkadaşlarımızın bu birlikteliği sağlıklı bir yapıya ve olumlu sonuçlara ulaşmış. Bu nedenle biz de kendilerini tebrik ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt da, Emirdağlı hemşehrimiz Yılmaz Karaca’nın basın camiasının üst kuruluşlarından TGF adına ilimize gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Başkanımıza ilimize yaptıkları bu ziyaretten dolayı camiamız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Türkeli Gazetesi sahibi H. Hakkı Özsoy da Afyonkarahisar basın camiasındaki birlikteliğin, Türkiye genelinde mesleğin çatı kuruluşlarının birleşmesine de vesile olması temennilerini dile getirdi.

Kanal 26 Bölge Koordinatörü Muharrem Ese’in de konuk olarak bulunduğu ziyarette Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yöneticileri H. Hakkı Özsoy, Canser Kuzu ve Mehmet Emin Güzbey ile denetim kurulu üyeleri Mehmet Abdioğulları ve Muammer Türker de yer aldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum