phishing

Ahmet Şahin İscehisar Belediye Başkanlığına DP’den aday oldu

Ahmet Şahin İscehisar Belediye Başkanlığına DP’den aday oldu

Ahmet Şahin İscehisar Belediye Başkanlığına DP’den aday oldu
31 Ekim 2018 - 08:18

Eski mahalli idareler müfettişi ,bir dönem Sandıklı Belediye Başkan yardımcısı ve son dönemde de Şuhut Belediye Başkan yardımcılığı görevini başarıyla yürüten Ahmet Şahin Şuhut Belediye Başkan Yardımcılılığından emekli olarak İscehisar belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şuhut Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin geçen dönem Akpartiden İscehisar belediye başkan aday adayı olmuş ve genel merkez tarafından aday gösterilmemişti.Emekli olan Ahmet Şahin bu dönem İscehisar belediye başkan aday adaylığını müracaatını Gültekin Uysal’ın Genel Başkanı olduğu Demokrat Parti’den yaptı.

Konuyu sosyal medya hesabından duyuran Ahmet Şahin Şunları söyledi;”Doğup Büyüdüğüm Güzel İlçem İscehisar'a ve İscehisarlı Hemşerilerime Hizmet Etmek Amaciyla Mahalli İdarelerdeki ve Belediyelerdeki 29 Yıllık Memuriyet Görevimi 30 Kasım 2018 Tarihinde Emekliye Ayrılmak Suretiyle Noktaladım.

Bu Amacla İscehisarimizin Medarı İftiharı

Sayın genel başkanımız ve milletvekilimiz Gültekin Uysal'ın liderliğindeki Demokrat Partiden İscehisarımıza "belediye başkan adayı" oldum. Memleketimize ve halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum