phishing

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 2 maç oynandı puan durumu şöyle oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 2 maç oynandı puan durumu şöyle oldu

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 2 maç oynandı puan durumu şöyle oldu
09 Aralık 2017 - 15:17

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 2 maç oynandı puan durumu şöyle 

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta 2 maç oynandı puan durumu şöyle oldu.Keçiörengücü maçını kazanan Afjetafyonsporumuz maç eksiği olan ve çoğu yarın oynanacak olan maçları dikkate almaz isek grubunda 2. olarak yerini koruyor.

Kırmızı grubun iddialı takımlarından olan Afjetafyonspor'un ilkyarının son maçı olan Hatayspor maçında alacağı sonucun liderlik yarışındaki yerini ve performansını etkileyeceği konuşuluyor.

Yarın oynanacak olan hatayspor ile amedsportif karşılaşması ve etimesgut belediye karşılaşması sonuçları puan durumunu ve ilk 5 playof grubunu etkileyecek maçlar olarak görülüyor.Tokatspor ile karşılaşacak olan sancaktepe belediyespor ise alacağı puan ile iddiasını devam ettirebilecek yada mücadelede kopma yoluna ilk yarıda girmiş olacak.Menemen belediyespor ve hataysporun maçları kazanmaları durumunda ligin lideri Menemen Belediyespor olacak.ikinciliği ise averaj farkıyla 37 puanlı 3 takımdan hatayspor devam ettirirken ilimiz temsilcisi afjetafyonsporumuz ise 4. olarak ligdeki yoluna devam edecek. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum