phishing

TDP’li Uysal : Menfaatiniz yoksa millet bekası için istifa

TDP’li Uysal : Menfaatiniz yoksa millet bekası için istifa

TDP’li Uysal : Menfaatiniz yoksa millet bekası için istifa
03 Mayıs 2023 - 09:49


 
Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal; 6’lı masanın il başkanları ve milletvekili adaylarına soru yöneltti.
Uysal sorusunda HDP sizlerin yanında olduğunu açıkladı. Diyorsunuz ki bizler PKK terör örgütü ile birlikte olmayız, yan yana olmayız. Cesaretiniz var mı, hodri meydan. Hadi o zaman menfaatiniz yoksa partinizden istifa edin ve beka sorununu çözün dedi.
TDP Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal gündeme dair açıklamalarına devam ediyor. Milletin bekası için Afyonkarahisar halkı Cumhur ittifakına oy vermeli diyen Kadir Uysal: “Cesaretiniz var mı?  Hodri meydan HDP sizlerin yanında olduğunu açıkladı. Diyorsunuz ki bizler PKK terör örgütü İle olmayız. Bu konu söz konusu olamaz diyorsunuz. Hadi menfaatiniz çıkarınız yoksa partinizden istifa edin beka sorunu çözün. Hodri meydan. Benim bir çıkarım yok partimden. Ben halkımın milletimin yanındayım. Karşılıklı istifa edelim”dedi.
“AFYON HALKI CUMHUR İTTİFAKINA OY VERMELİ”
Uysal: “Milletin bekası için Afyonkarahisar halkı cumhur ittifakına oy vermeli. Yıllarca Afyonkarahisar’da HDP binası açılamadı. Afyonkarahisar’ımız da HDP binası istemiyorum diyorsan Cumhur ittifakı milletvekillerine oy verin. Karar senin Afyonkarahisar. Afyonkarahisar halkı, milleti sen hedefe ulaştıracaksın. Millet ittifakı vekilleri yıllarca Afyonkarahisar’ımıza bir çivi çaktı mı? Sadece orda burada çıktı konuştu boy boy. Resim çektirdi. Meclise girmeleri için CHP milletvekili verdi, genel Başkan milletvekili oldu. Afyonkarahisar seçti. Sonra kendi partisine geçti. Bir Afyonkarahisar İçin konuşma yaptı mı? Elinden bir şey geldi mi? Yok”dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum