phishing

Tarsus taraftarının cezası bize kesildi!

Tarsus taraftarının cezası bize kesildi!

Tarsus taraftarının cezası bize kesildi!
16 Şubat 2017 - 16:49

Tarsus taraftarının

cezası bize kesildi!

 

 

YOK taraftar grubunun başkanı Ahmet Akseki: bizlere küfür ve taşlarla saldıran, taraftarlarımızı tahrik eden, Tarsus İ.Y taraftarının cezası da bize kesilmiştir. Mersin emniyetinin, Afyonspor taraftarına müdahalesi son derece ağır ve abartılı bir şekilde oldu

 

 

Afjet Afyonspor’un en büyük taraftar grubu olan AF-YOK’un Başkanı Ahmet Akseki, geçen Pazar günü Mersin deplasmanında oynadıkları Tarsus İdman Yurdu maçında, maçın ikinci yarısında sahadan çıkarıldıklarını, polisin de kendilerine oldukça sert davrandığını açıkladı.

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grupta, 19 Mart Pazar günü Tarsus İdmanyurdu’na konuk olan lider Afjet Afyonspor’un maçını izlemek üzere Tarsus Şehir Stadyumu’na gittiklerini belirten AF-YOK’un Başkanı Ahmet Akseki, şahsına ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: Öncelikle Pazar günü aldığımız galibiyetten dolayı futbolcularımıza, teknik heyetimize, yönetimimize ve Afyonspor'umuz uğruna bizlerle birlikte kilometrelerce yol kat eden büyük taraftarımızı tebrik ve teşekkür ederiz.

 

TARSUS İ.Y MAÇINDA TARAFTARIMIZ STADYUMDAN ÇIKARILDI

Tarsus İ.Y maçında ,maalesef ki yaşanan üzücü olaylar sonrasında ilk yarının sonunda taraftarımız stadyumdan çıkarılmıştır. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Afyonkarahisar halkının misafirperverliğini ve sıcak kanlılığını Tarsus taraftarlarına göstererek onları baş üstünde ağırlamıştık. Fakat karşılaşmada attığımız ikinci golün hazımsızlığı ile bizlere küfür ve taşlarla saldıran, taraftarlarımızı tahrik eden, Tarsus İ.Y taraftarının cezası da bize kesilmiştir.

Mersin emniyetinin, Afyonspor taraftarına müdahalesi son derece ağır ve abartılı bir şekilde oldu. Çirkin tezahürat ve hırçın olan Tarsus İ.Y. taraftarına  hiç bir müdahale olmamıştır.  Güvenlik güçlerinin yersiz müdahalesi bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır.

 

BU MAÇ GELDİ-GEÇTİ, BİZ ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDIK   

 Afyonspor ve taraftarının büyüklüğü göz önüne alındığında bu konu üzerinde bu vakitten itibaren durmayacağımızı ve sadece şampiyonluğa odaklandığımızı tüm Türkiye biliyor.. Bizlere düşen; Şampiyonluğa son yedi maç kala lider takımımızı  desteklemek ve Bayrampaşa maçında 15.000 Afyonspor taraftarıyla stadımızı doldurmaktır. Bu şehirden ekmek yiyen, kimliğinde Afyonkarahisar yazan, imkanı olan bütün taraftarımızı Cumartesi oynanacak olan  Bayrampaşa maçında tribünlerde bizlerle omuz omuza görmek istiyoruz! Sen yoksan 1 kişi eksiğiz!”◄ARİF YAĞCI (özel)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum