phishing

Taraftarlar Bakan Eroğlu’nu İnegölspor maçına davet ediyor

Taraftarlar Bakan Eroğlu’nu İnegölspor maçına davet ediyor

Taraftarlar Bakan Eroğlu’nu İnegölspor maçına davet ediyor
20 Mart 2018 - 13:59

Uzun zamandır Afjet Afyonspor maçlarına iş yoğunluğu nedeniyle katılamayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu Afyok Taraftar Grubu Başkanı Ahmet Akseki İnegölspor ile bu hafta oynayacağımız maça davet etti.

 

Geçtiğimiz haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra çıkışa geçen Afjet Afyonspor’da moraller yerine gelmişken Bakan Eroğlu’nun bu hafta oynanacak olan maça gelerek statta yerini alması hem teknik heyete, hem de sporcular ile taraftarlara büyük bir moral kaynağı olacağı ifade edildi.

 

Daveti sosyal medya hesabından yapan Afyok Grubu Başkanı Ahmet Akseki Bakan eroğlu stadyumda görmelerinin taraftara ve sporculara moral ve motivasyon kaynağı olacağını söyledi.Akseki ;”İlimiz milletvekili ve Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu'nu bu hafta sonu oynanacak olan İnegölspor karşılaşmasında görmek hem takımımız hem de taraftarımız adına moral ve motivasyon kaynağı olacaktır. Uzun zamandır stadyumda göremediğimiz çok değerli bakanımızın desteklerini bekliyor, stadyumda yerini alarak Afyonsporumuza sahip çıkmasını temenni ediyoruz.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum