phishing

Tamir ve bakım servisleri ile avukatlardan seyahat izin belgesi istenmeyecek

Tamir ve bakım servisleri ile avukatlardan seyahat izin belgesi istenmeyecek

Tamir ve bakım servisleri ile avukatlardan seyahat izin belgesi istenmeyecek
08 Nisan 2020 - 09:03


 
Afyonkarahisar Valiliği sosyal medya hesabından yeni alınan kararlarla ilgili olarak bilgilendirmeye devam ediyor.
Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada,Tamir ve bakım servisleri,avukatlar,işyeri hekimleri ve zarar ziyan tespiti yapan görevliler ile seyahat etmesi gereken müteahhitlerden ispatlayıcı belgeleri sunmak kaydıyla ayrıca seyahat izin belgesinin aranmayacağı bildirildi.
Konuya ilişkin olarak Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan duyuru şöyle;
TAMİR VE BAKIM SERVİSLERİ
Tıbbi cihazların, asansör, beyaz eşya vb. tamir ve periyodik bakım hizmetini veren servislerin personeline görev yetki belgesi ve bakım sözleşmesi ibraz etmek şartıyla seyahat izin belgesi aranmadan illere girişlerine izin verilecektir.
 
AVUKATLAR UZMANLAR VE İŞYERİ HEKİMLERİ
Duruşmalara katılması gereken avukatlar, tarımsal zarar ziyan tespit faaliyetini yürüten uzmanlar işyeri hekimleri gibi çalışanlar 03/04/2020 tarih ve 6235 sayılı Genelgemizin kamu görevi ve kamu hizmetinin sürekliğinin sağlanmasında görevli olanlar maddesi kapsamında değerlendirilecek ve görev belgesi, duruşma tebliğatı gibi belgeleri ibraz etmek şartı ile seyahat izin belgesi olmadan giriş-çıkışlarına izin verilecektir.
BELGE İBRAZ EDEN MÜTEAHHİTLER
İspatlayıcı belgeleri ibraz etmek şartı ile kamu ihalelerine katılmak/sözleşme yapmak amacıyla seyahat eden kişilerden ayrıca seyahat izin belgesi talep edilmeyecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum