phishing

Tahincioğlu BSL'de 18. Haftanın değerlendirmesi

Tahincioğlu BSL'de 18. Haftanın değerlendirmesi

Tahincioğlu BSL'de 18. Haftanın değerlendirmesi
10 Ocak 2019 - 20:17

 

 

Beşiktaş'ın iyi, Telekom'un kötü günleri aynı maça tesadüf edince ev sahibi takım lehine fark oluştu. Sezon başında hepimizin dudak bükerek izlediği Pressey iki sahada da maçın kahramanıydı.

İBB Koçu Hakan Yavuz her söyleminde ligden düşmeyeceklerini ifade ederken takıma moral verdiğini düşünüyorduk ancak yeni transferlerden sonra Pınar Karşıyaka deplasmanında, galibiyetten öte oynadıkları basketbol Yavuz'a hak verenlerin sayısını artırdı. Düşük bütçe ve genç Türkler'le yola çıkan Karşıyaka bu yenilgiden sonra koç Özhan Çıvgın'la yolunu ayırdı.

Fenerbahçe BEKO'nun ligdeki birkaç takım dışında oynadığı maçlar sarı lacivertlilerin güç gösterisine dönüşüyor. Büyükçekmece karşısında üçlük gösterisi yapan bir Fenerbahçe izledik.

Deplasmanda kazanması kolay gözükmeyen Adatıp Sakarya BŞB, ligin formda ekibi Gaziantep Basketbol karşısında hiç bir şey yapamadı.

TOFAŞ, ilk yarıda kaybettiği Afyon Belediye'den rövanşı alırken Sammy Mejia 31 sayıyla kariyer rekoru kırdı.

Bahçeşehir Koleji son haftaların en iyi oyununu sergiledi ve son 2 dakikada fark azalır gibi olsa da Darüşşafaka Tekfen'in yorgunluğunun da etkisiyle önemli bir galibiyet aldı.

Anadolu Efes maç boyunca önde gitse de son çeyreğe kadar Banvit'in yakın takibinden kurtulamadı. Dördüncü çeyreğin başındaki Eurolegue düzeyindeki savunma ile skor bir anda kopuverdi.

 

BASKETFAUL.COM

YORUMLAR

  • 0 Yorum