phishing

Taekwondocu ve Güreşçiler başarıdan başarıya koşuyor

Taekwondocu ve Güreşçiler başarıdan başarıya koşuyor

Taekwondocu ve Güreşçiler başarıdan başarıya koşuyor
06 Mayıs 2023 - 09:54


Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar’da düzenlenen Taekwondo ve Güreş müsabakalarında dereceye giren lisanslı sporcuları ağırladı.
“HERŞEY GELECEĞİMİZİN İSTİKBALI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın spora ve sporcuya vermiş olduğu destekler kapsamında Afyonkarahisar’da düzenlenen turnuvalara katılarak büyük başarılara imza atan sporcular, Dinar Belediye Spor Kulübü Başkanı Fahri Gündüz’ü, Dinar Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkerim Yıllık’ı, Taekwondo ile Güreş eğitmenlerini makamında ağırlayan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Afyonkarahisar’da göstermiş oldukları başarı dolayısıyla öğrencileri ve eğitmen öğretmenleri tebrik ederek, spora ve sporcuya her zaman destek vereceklerini belirtip, sporculara ve eğitmenlere günün anısına hediye takdiminde bulundu.
Taekwondo Takımı; 13 kişi olarak katıldığı turnuvadan 1 altın ve 3 bronz madalya kazanırken; 50 kg minik Bayanlarda Altın madalyayı Eylül Türkoğlu, 57 kg minik Bayanlarda bronz madalyayı Ahsen Nurbanu Eryeğit, 30 kg minik erkeklerde Bronz madalyayı Himmet Mustafa Durak ve 33 kg minik erkeklerde bronz madalyayı Egehan Yaman kazandı.
Afyonkarahisar U-15 Güreş turnuvasında ise 42 Kg’de Hakan Acar 1.olurken, 75 kg’de Bedirhan Vural, 85 kg’de Hasan Güçlü 2. oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum