phishing

Sultandağı Belediyesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Sultandağı Belediyesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Sultandağı Belediyesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti
16 Nisan 2019 - 14:44


 
 
Ak parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen , Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ,Milletvekili Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ,İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan seçimler sonrası Sultandağı Belediyesine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
Misafirlerini Bölge Trafik önünde Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz , Sultandağı İlçe Başkanı Mustafa Genç , İlçe teşkilatının yanı sıra yüzlerce vatandaş karşıladı. Uzun araç konvoyu ile Belediye önüne gelinirken, belediyemiz önünde dualarla kurban kesildi.
Belediye önünde toplanan Vatandaşlara hitap eden Milletvekili Veysel Eroğlu Ak Parti belediyeciliği ile Sultandağı Şahlanacak dedi. Belediye Makamına geçen misafirler , vatandaşlar ile sorunlar hakkında istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz sorunları anlatarak çözüm için destek istedi.
 
Milletvekilleri hızlı şekilde projelerin ve taleplerin hazırlanmasını ardından hayata geçirilmesi içinde gerekli çalışmalara bizzat destek vereceklerini belirttiler. Öncelikle içme suyu ve araçlar konusunda girişimlerde bulunulacağı belirtildi. Milletvekilleri ve Ak Parti İl Teşkilatından gelen misafirler ziyaretlerinin ardından alkışlarla uğurlandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum