phishing

Milletvekillerin'den Çay Belediyesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekillerin'den Çay Belediyesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Milletvekillerin'den Çay Belediyesi'ne Hayırlı Olsun Ziyareti
16 Nisan 2019 - 14:44


 
Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekillerimiz 31 Mart Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Ak Partiden aday olan ve seçimi kazanan Belediye Başkanı Hüseyin Atlı’ ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
 
Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye ile ilgili brifing verdi. Başkan Atlı; “ Sayın Bakanım, Milletvekillerimiz İl Başkanımız, İlçe Başkanımız her zaman bizlerin yanında olduklarını bir kez daha gösterdiler. Gönül Belediyeciliği anlamında Çay ilçemize hep birlikte hizmet edeceğiz, teşekkür ederim” dedi.
 
Gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu beraberinde Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Ak Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Ak Parti Çay İlçe Başkanı İbrahim Türkkan, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Erdoğan, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
 
Ziyarette konuşan Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu; “Çay ilçesi bizim gönlümüzde yeri çok ayrı olan şirin bir ilçemiz. 31 Mart yerel seçimlerinde Çay Halkımız vefasını bir kez daha gösterdi. Çay halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
 
Bizden önceki Belediye Başkanı döneminde Çay Belediyemiz Bakkal dükkânı gibi, çiftlik gibi yönetilmiş. Bazı edindiğimiz bilgilere göre Belediye muazzam borç batağının altına sokulmuş. Naylon faturalar kesilmiş. Afyonkarahisar ve Çay ilçemize yetecek kadar tonlarca çay alınmış. Marketler tarafından kömür faturası kesilmiş, yüzlerce lastik faturası, tonlarca tuz ruhu faturası kesilmiş, halkımızın yani sizlerin parası peşkeş çekilmiş.
 
Artık bundan sonra Hüseyin Atlı Başkanımız makamına oturdu. Biz; Hem Hükümet olarak hemde; Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak her daim Hüseyin Atlı Başkanımızın yanındayız. İnşallah Çay İlçemizi Çiçek gibi yapacağız.”dedi.
 
Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya bir konuşma yaptı. Özkaya konuşmasında; “Bu Belediye hepimizin hak ne ise yerini bulacak. Önceki Belediye Başkanı döneminde bazı esnaflar tarafından Çay Belediyesine “Naylon” yani Sahte Faturalar kesilmiş. Biz diyoruz ki; gelin faturalarınızı alın. Eğer siz bu sahte faturalara para verileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu konuda zaten yargıya gerekli müracaatlar yapıldı. Bu ülke hepimizin Çay hepimizin. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız. Her zaman Hüseyin Atlı Başkanımızın yanındayız “dedi.
 
Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven de; “Çay ilçemiz hak ettiği hizmeti Hüseyin Atlı Başkanımızla alacak. Yeşilçaya verilmiş bir sözümüz var. Belediye işi Gönül işidir. En güzel ve kaliteli hizmeti sizlere Hüseyin Atlı Başkanım sunacak inşallah Hayırlı olsun” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum